Canlı Yayında Gözaltına Alınmışlardı: Adliyeye Sevk Edilen Palu Ailesinden 6 Kişi Tutuklandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Palu ailesinin 5 ferdi ile damatları Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael, adliyeye sevk edilmişti. Savcılık sorgunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden baba Harun Palu serbest bırakılırken, diğer zanlılar tutuklandı.

Şüpheliler Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında gözaltına alınmıştı.

Cinayet Büro Ekipleri Harekete Geçti: Palu Ailesi Gözaltında

Bugün adliyeye sevk edildiler

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Emniyetteki sorguları tamamlanan Havva Palu, baba Harun Palu, çocukları İsa Palu, Fatih Palu ve Ayşe Palu ile enişte Tuncer Ustael ile eşi Emine Ustael, bugün Körfez Adliyesi'ne sevk edilmişti.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan aile, Körfez Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı.

Yıllar Önce Palu Ailesinin Evine Giden Kadın: 'Korku Evi Gibiydi, Koşarak Kaçtım, Hayatım Boyunca Unutamadım'

6 kişi tutuklandı

Savcılık sorgunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden baba Harun Palu serbest bırakılırken, diğer zanlılar tutuklandı.

Ne olmuştu?

Körfez ilçesinde yaşayan Meryem Tanhal ve kızı Melike, 11 yıl önce kayboldu. Harun ve Havva Palu çifti, o zaman polise yaptıkları ihbarda, kızları Meryem ve torunları Melike Tahnal'ın öldürülüp, cesetlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine Tütünçiftlik sahilinde arama yapıldı, ancak bir sonuca ulaşılamadı.

Havva Palu'nun damadı Tuncer Ustael'in bir televizyon programında, anne- kızın o dönem cesetlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etmesi üzerine polis kadavra köpekleri 'Melon' ve 'Tina' ile bölgede çalışma yaptı.

Bu gelişmelerin üzerine aile üyeleri gözaltına alındı. Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda da aile hakkında yayın yasağı getirildi.

Canlı Yayında Gözaltına Alınmışlardı: Palu Ailesi ile İlgili Haberlere Yayın Yasağı

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
13.01.2019

Alakası yok Müge Hanım, bunlar onlara atılan büyük iftiralar.

13.01.2019

Ben buna katılmıyorum nerede gördün sen beni,ben seni tanımıyorum

13.01.2019

Şu eniştede ne hoca tipi var, ne akıllı adam tipi var, ne de sempatik bir yanı var. Buna uyan, kanan aile üyelerinin itlaf edilmesi lazım bence.

13.01.2019

Türkiye'nin yarısı itlaf edilsin, bu mantığa göre.

13.01.2019

emineye biraz balik yedirin mk beyinsizine

TÜM YORUMLARI OKU (24)