Canlı Yayında Genç Kızı Azarladığı İçin Tepki Çeken Esra Erol'la İlgili ATV'den Dikkat Çeken Hamle

40 yaşındaki evli Kadir Akkoyun'a kaçan ve canlı yayında çatı katında olduğu öğrenilen Elif Yıldırım'ı azarlayan Esra Erol'a günlerdir tepki yükselmişti. ATV de günler sonra Esra Erol'la ilgili beklenmedik bir karar aldı. 

Detaylar içeriğimizde;

Geçtiğimiz hafta ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da da Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif Yıldırım'ın, 17 Ocak tarihinde 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçtığını söylemişti.

Eşinin ihanetini canlı yayında öğrenen Kadir'in karısı 'Elif bizim çatı katındaymış. Şimdi öğrendim bu olayları. Çatı katında buldum Elif'i' demişti. Ümit Hanım telefonu Elif'e uzattığında 'Beni kaçırmadı. Ben kendi isteğimle evden ayrıldım. Ben mutluyum' demişti.

Yüzünün gösterilmesini istememişti ve ardından da sinir krizi geçirmişti. Esra Erol'un da o anlarda Elif'in yüzünü gösterip ve genç kızı canlı yayında rencide etmesi tepkilere yol açmıştı.

Tepkilere buradan bakabilirsiniz;

40 Yaşındaki Evli Adama Kaçan Genç Kızı Canlı Yayında Bağırarak Azarlayan Esra Erol'a Tepkiler Yükseldi

Sosyal medyada yükselen eleştirilerden sonra da Hazal Kaya, Twitter hesabından sert bir tepki gösterdi.

Esra Erol da Pazartesi günü programda "Benim kadınlar ve çocuklar konusunda nasıl bir savunucu olduğumu herkes biliyor. Lütfen çok rica ediyorum. Sadece bir dakika ile sürekli sistematik bir şekilde yayılmış olan bir görüntüyle beni yargılamayın, haksızlık etmeyin." açıklaması yapmıştı.

Esra Erol'un açıklamalarına buradan bakabilirsiniz;

Yüzünü Göstermek İstemeyen Genç Kızı İfşa Ettiği ve Azarladığı İçin Tepki Çeken Esra Erol Açıklama Yaptı

Tüm bu yaşananlardan sonra ATV yönetiminden dikkat çeken bir Esra Erol hamlesi geldi. Esra Erol'un gündem olan videosu Twitter hesabından kaldırıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Esra Erol'un Kurgu Olduğunu Açıklayan Fatma'nın Ortaya Çıkan Son TikTok Videosu Pes Dedirtti!
Satanizm Eleştirileriyle Hedef Gösterilen ve Final Kararı Alınan Maske Kimsin Sen'in Ardından Yapılan Yorumlar
Bırakacak mı? Sürgün Sistemine Tepki Gösteren Mert Öcal ve Acun Ilıcalı Arasında Geçen Düşündüren Diyalog

Popüler İçerikler

Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
YORUMLAR
02.02.2022

Hazal Kaya yanlış yapmış! Mağdur edilen kadınlar ile yukarıda ki kızı aynı kefeye koymak gerçekten öldürülen tecavüze uğrayan kızlarımıza, kadınlarımıza tek kelime ile HAKARETTİR! Asıl sen kimsin ki böyle bir şeyin hükmünü veriyorsun. 19 yaşında eşek kadar kız kendi rızası dahilinde -bir sonra ki programa yüzünü gösterip çıkıyor- evli bir adama kaçıyor ve sen kalkıp orada sinir krizi geçiren Esra hanıma yükleniyorsun!19 yaşında bu ülkede erkekler askere savaşa gidiyor 19 yaşında insanlar ev geçindirmeye başlıyor! Sen ne anlatıyorsun. Kalkıp ta ''ne işi varmış orada'' diye soracak elbet. Senin 40 yaşında ki bir sapığın yanında ne işin var güzel kızım ? artık kalkıpta kazık kadar insanları küçük ,genç, cahil diye yaftalayıp güzellemenin ve yapılan her hatanın büyülü bir şekilde ''öpeyim de geçsin'' tarzında bir beklentiye sunulması kadar itici ve iğrenç bişey yok. Hazal kaya sosyal medyada ki bu dobrayım kanaat önderiyim triplerini bırakıp keşke bir dizi de devam etse..

Diyecek bir şey bulamıyorum Doğru tespit

02.02.2022

Videoyu kaldıracaklarına programı kaldırsalarmış yayından keşke...

02.02.2022

Hazal Kaya'nın yarın öbür gün kızı olduğunda böyle twitler atmayacağına emin olabilirsiniz.

02.02.2022

neden ?

TÜM YORUMLARI OKU (27)