Canlı Yayında Doğum Günü Kutlanan Müge Anlı'ya Rahmi Özkan'dan Çok Konuşulacak Hediye!

Müge Anlı izleyicileri bilir ki 19 Aralık günü Müge Anlı'nın doğum günü kutlaması muhakkak canlı yayında yapılır. Bu sene doğum günü kutlaması istemediğini söylemesine rağmen ekip arkadaşlarının sürpriziyle karşılaşan Anlı, Rahmi Özkan'dan çok konuşulacak bir hediye aldı.

19 Aralık doğumlu Müge Anlı'ya ekip arkadaşlarının yapılan sürpriz doğum günü kutlaması sosyal medyada gündem oldu.

Bu sene doğum günü kutlaması istemediğini belirtmesine rağmen stüdyoda büyük bir coşkuyla karşılanan Anlı, 'İyi ki doğdun' tezahüratlarıyla programı başlattı.

"Ağlarım vallahi! 'Bu yıl doğum günü kutlaması istemiyorum. Yayında fazla vakit harcamayalım, yayın sonrası pasta keseriz.' dedim. İnsanın sevdiği işi yapması çok büyük bir nimet. Ama sevdiği işi sevdiği insanlarla yapması Allah'ın bir lütfu!"

Kendisine gelen kutlama notlarını okuyan Anlı'ya bir sürpriz de ekip arkadaşı Rahmi Özkan'dan geldi. Çünkü Özkan, Anlı'ya herkesi şaşırtan bir hediye aldı.

Elini cebine atan Özkan'a 'Bana altın mı aldın?' diye soran Anlı hediyeyi doğru tahmin ederken, Rahmi Özkan bu duruma "Bak işte şimdi! Bu kabiliyet meselesi" dedi.

Rahmi Bey Müge Anlı'nın doğum gününü şu sözlerle kutladı:

'16 sene evvel bu mücadeleye beraber başladık. Güzelleştin, gençleştin, geliştin. Türk kadınının azmiyle, mücadelesiyle, hırsıyla buralara geldin. Seni kutluyorum. Seni dünyaya getiren annene de saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. İyi doğdun, iyi ki varsın.'

Müge Anlı, Özkan'a "Teşekkür ederim. O kadar iyi tanıyoruz ki artık birbirimizi. Elini cebine götürüyor, kesin oradan bir şey çıkaracak. Ne çıkarabilir? Biliyorsunuz altın gramajı, fiyatları! Altın borsası başkanı varsa öyle bir şey seni yapmalılar Rahmi Bey" diyerek teşekkür etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Düşük Reytingler Sonunu Getirdi: ATV'nin İddialı Dizisi İçin Final Kararı Alındı
Ezel Bayraktar Ölen Yengesiyle İlgili Müge Anlı'da Açıklama Yaptı: "Vicdan Azabı Çekiyorum"
Kızıl Goncalar'daki "Vatan Haini, Yetmez Ama Evetçi" Repliği Gündem Oldu

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
21.12.2023

Adam her sene aynı hediyeyi alıyor zaten, neyi çok konuşulacak bunun?

21.12.2023

oha nasıl hatırlıyorsun 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ