Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere birçok ilimizde hissedildi. Depremde herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yıkılan binalar olduğu fakat bu binaların da boş olduğu açıklandı. Depremin ardından artçı sarsıntılar devam etti.
Depremden saniyeler önce pek çok telefona deprem bildirimi gitti. Yayıncı Ataberk Doğan yayın sırasında deprem bildirimi aldı. Bildirimi alır almaz takipçilerini uyaran Doğan, yayını bölmedi.
sacma sapan bagiriyor abartma kursat sakin ol diye.deprem bu yani.sakin ol diye bagirmak yerine sakince ya disari cikalim diye yonlendir ya da yuksek kattaysan en azindan uygun bir yerde hayat ucgeni falan olustur.sakin ol diye bagirmak seni kurtarmayacak o sarsinti siddetlenirse.adamin endiselenmesi normal senin hic bir sey yapmayip sadece bagirman anormal
yayın anında bağırarak karşındakini uyarması bence yerinde bir hareket. orda kimbilir kaç izleyici var panik yapmadan makul düşünmeye yöneltmiş. Bu tarz şeylerde sakin olmak çok önemli.ki biz Türk milletine ayy canım sakin lütfen dersen daha çok panik yapar. sinir krizindeki birine kendine zarar vermesin diye tokat atmak gibi bişey bu. temkinini alan da zaten alır. Ben yerinde ve doğru buldum.