Canlı Yayında Dayak Yiyen Melis Buse'den, Arda Güler'in Kayıp İkizine: Haftalık TikTok Gündemi

Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden farklı videolar TikTok gündeminde yerini aldı. Sapına kadar erkek olduğunu savunan Murat Övüç'ten, AL-SAT videosu tepki çeken TikTok kullanıcısına kadar... Hızlandırılmış TikTok turuyla tüm konulara 5 dakikada hakim olmanı sağlıyoruz. İşte bu haftanın ses getiren TikTok olayları.

1- Genç şarkıcı Aisu'nun, TikTok platformunda paylaştığı ve eski askerlerle çektiği “paşa ve komtlarla çay keyf” notunu düştüğü videosu gündem oldu.

2- Sahne kıyafeti gelinliğe benzetilen Murat Övüç hakkında yapılan haberlere isyan etti. Bir TikTok videosu paylaşan Övüç, 'Hayırdır lan? Sapına kadar erkeğim' dedi.

👇

3- TikTok kullanıcısının tatil için gittiği Erdek'te otele para vermemek için uyguladığı yöntem çok konuşuldu.

4- 600 bin TL'ye aldığı arabayı binbir katakulliyle 745 bin TL'ye nasıl sattığını anlatan şahısın son yayınladığı AL-SAT videosu tepki çekti.

👇

5- Düğünün ilk dansı için piste gelen çift bir anda müziğin kesilmesi ile şoke oldu. İlk dans sırasında yaşanan olayda, orkestra şefi müziği keserek plaka anonsu yaptı.

👇

6- 'Erkeklerin sevmediği kız davranışları' başlıklı video gündemde yerini aldı. İşini ciddiye alan TikTok kullanıcısı, bu özellikleri sunumunda tek tek açıkladı.

👇

7- 'Olmaman gereken bir biriylesindir ve sevgilin sanki hissetmiş gibi arayıp duruyordur' videosuyla eleştirilerin odağı oldu.

👇

8- Yaşamanın birçok avantaj ve dezavantajı beraberinde getirdiği İstanbul'da, neden taşındığını maddeler halinde açıklayan kullanıcı TikTok gündemine yerleşti.

9- TikTok'ta bir kullanıcının paylaştığı videoda, genç ismin Arda Güler'e olan benzerliği akıl tutulması yaşattı.

👇

10- TikTok hesabında paylaşımlar yapan Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz gün açtığı canlı yayın sırasında saldırıya uğradı.

İlgini çekebilir.

Hülya Mizgin ve Ailesini Ne Kadar Tanıyorsun?

👇

Yıldızı Parlayan En Güzel TikTok Fenomenini Seçiyoruz!

👇

Ağzının Tadını Biliyor: Günün En Çok Beğenilen TikTok Yorumları

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
14.07.2023

3 ve 7 bu devrin özeti. Çalışıp çabalayıp kendi ayakları üzerinde duran, alışverişini, tatilini bütçesine göre hesaplayıp yine de kimselere minnet etmeyen kadınların nesli tükendi. Aynı şekilde ilişkilerin cılkı çıktı her şeyin için boşaltıldı, sadakat diye bir kavram da asla kalmadı. İşin acısı da bunları marifetten saymaları ve gurur duymaları.

15.07.2023

Bunların son derece sinir bozucu videolar olduğunu mu düşünüyorsunuz? Peki gerçekten ilginç bir video olsalardı? Burada karşımıza çıkar mıydı? İşin aslı şu ki bu platformda sadece tık almak için yarışıyorsunuz. İzleyenin videoyu beğenmesi yada nefret etmesi arasında hiç fark yok. Hatta yorumlarda bütün sülalesine saydırabilirsiniz. İşine gelecektir. İnsanların seveceği bir video çekmek kolay değil ancak sinir olmalarını sağlamak çok daha kolay. Kameranın karşısında yalandan bir senaryo uydurmanız yeter. Sonuçta kanıtlamanız da gerekmiyor. İnsanlar size sinir olduğundan sorgulamadan inanıyorlar. En nihayetinde bu insanlar aptal değil. Bu işten para kazanıyorlar ve onları biz yaratıyoruz. Aptal yerine konan da biziz.

14.07.2023

MELİS SJFJDKFSKGKSKCMDLFKE

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ