Canlı Yayında Burnu Kanayan Cem Öğretir'in Eşinden İlk Açıklama

Dün (9 Ekim) Esra Erol canlı yayınına katılan Ana Haber Bülteni sunucusu Cem Öğretir'in aniden burnu kanamaya başlamış ve herkes büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Cem Öğretir'in spiker eşi Seda Öğretir, eşinin sağlık durumu hakkında konuştu.

KAYNAK: Birsen Altuntaş

atv Ana Haber Bülteni sunucusu Cem Öğretir, dün haberler öncesinde Esra Erol'un canlı yayınına dahil olmuş ve konuşurken burnu kanamaya başlamıştı.

Burada bahsetmiştik:

Cem Öğretir'in Bağlandığı Esra Erol Canlı Yayınında Aniden Burnunun Kanaması Korkuttu!

Söz konusu olayın ardından hastaneye kaldırılan Cem Öğretir'in sağlık durumu herkesi meraklandırırken Kahvaltı Haberleri'nde Öğretir'in sağlığının iyi olduğu söylenmişti.

O haberimiz de burada:

Canlı Yayında Burnu Kanayan Cem Öğretir'in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Geldi!

Tüm Türkiye'nin gözü önünde yaşanan olayın ardından Cem Öğretir'in spiker eşi Seda Öğretir'den ilk açıklama geldi.

“Cem iyi… Sabaha kadar hastanedeydik. Eve geldik. Beyin kanamasından şüphelenildi. Ama çok şükür beyin tomografisi temiz çıktı ve doktorlar o ihtimali eledi. İki alternatif üzerinde duruyorlar şimdi, ya burun damarlarıyla ilgili bir hassasiyet ya da ani bir tansiyon yükselmesine bağlı atak…”

“Gece boyunca inatçı burun kanaması hiç durmadı. Çok büyük bir tampon kullanıldı. Sabah kanaması durmuştu, tansiyonu çok iyiydi."

'Sonuçlar takip edilecek ve tansiyonla ilgili bir sorun tespit edilirse bundan sonrası için bir kardiyologla yola devam edip gerek görülürse tansiyon ilacı kullanacak. 25 yıldır Cem’i tanıyorum ilk kez burnunun kanadığını görüyorum. Zaten Cem de canlı yayında burnunun aktığını sanmış. Merak eden herkese çok teşekkür ederim…”

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Müge Anlı'dan Programdaki Karışık Aile İlişkisine "Kızılcık Şerbeti" Benzetmesi!
Survivor Turabi, Exatlon Yarışmacılarına Erik Dalı Oynattı
MasterChef Muratcan, Meşhur Yeşil Yağın Tarifini Verdi

Popüler İçerikler

'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
YORUMLAR
10.10.2024

Çok geçmiş olsun, muhtemelen yüksek tansiyondur. Aslında kanaması iyi, aksi halde felç olabilirdi, ilaçlarla düzene girer, çok efendi bir insan, Allah acil şifalar versin.

10.10.2024

Onca yalan onca iftira onca insanın günahına gir demek gercektende agızdan burundan grliyormus 😂 Ne yalan söyleyeyim sevinmedim desem yalan olur. Darısı tüm trollerin başına

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ