Canlı Yayında Bebeği Yemeye Çalışan Aslan

Evcil olduğu için canlı yayına çıkarılan aslan, aynı yayına konuk olan bir ailenin çocuğunu yemeye kalkıştı. Ne kadar evcil de olsa güvenmemek lazım.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
14.12.2016

Annedeki rahatlık. Bizde olsa o anne aslanı ısırır amk .:D

ulan resul asdasdsadadsadsad

Şimdi suçlu aslan mı?Sen doğanın en büyük avcısını al güya ona eğitim var sonra da insanların içine sok.Ne bekleniyordu ki.Çok şanslılar ki bıraktı ve ciddi anlamda saldırmadı.Bir de Şu kadınların hemen çığlık atma huyuna da hastayım.Allahtan diğer kadın hemen susturdu.Zaten aslan dengesiz bir ruh halinde sen daha da tedirgin ediyorsun.Sanki çığlık atınca bırakacak.Tamam biliyorum bu bir refleks ama deli oluyorum bu özelliklerine.

14.12.2016

Bence yemeye değil oynamaya kalkmış. Gerçekten ısırmak isteseydi kolay alamazlardı çocuğu. Anne de o kadar duyarsız ki, sanki bebeği tırmalayan aslan değil de sinek.

Pasif Kullanıcı
14.12.2016

Zaten kızı kurtarmak için epey bi zorluyolar aslanın çenesini. Hayvan da sanki denedi de ordakiler araya girince vazgeçti. Öncesinde de baya bi izliyo, yokluyo. En küçük, en zayıf ve kolay av küçükler olduğu için içgüdüsel olarak önce onları kapmaya çalışırlar. Sonuçta bu bi avcı. Hiçbi zaman bi ev kedisi olmadı, olmicak. Neden zorluyolar anlamıyorum ki? Küçük kızı da ruh hastası ettiler.

TÜM YORUMLARI OKU (45)