Canlı Yayın Yapan Kadın Muhabiri Taciz Eden Adam

Jlia Guimarães isimli Brezilyalı kadın muhabir Rusya'da Japonya Senegal maçı öncesinde canlı yayın yapıyordu. Canlı yayın sırasında Rus olduğu söylenen bir kişi kadraja girerek muhabiri öpmeye çalıştı. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR
26.06.2018

Farklı bir haberi "Dünya Kupası Yayını Sırasında TRT Spor Çalışanını Öpen Kadın" diye yayınlamıştınız. Hatta gülen smile'lar paylaşarak. Şimdi de bunu taciz adı altında paylaşıyorsunuz. Cinsiyetçiliğin tavanı sizde ki.

Pasif Kullanıcı
25.06.2018

Ulan geçen gün TRT muhabirine yapıldı aynısı,gülücük emojileri havada uçuştu. Her ikisi de tacizdir ama sen birini taciz,diğerini komik bir olaymış gibi sunmaya çalışırsan yaptığın cinsiyetçiliğe,ayrımcılığa girer. Şu cinsiyetçi kimliklerinizi bi kenara koyun artık.

Pasif Kullanıcı
25.06.2018

Taciz sadece kadınlara mı yapılıyor? Aynı olayın benzerini Rusya'da canlı yayın yapan TRT spikeri Tarık Üstün yaşadı, onu gayet sevimli bir şekilde sunmuştunuz.Hatta başlık "Dünya Kupası Yayını Sırasında TRT Spor Çalışanını Öpen Kadın" idi. Bunun başlığı neden "Canlı Yayın Yapan Kadın Muhabiri Taciz Eden Adam" ? Cinsiyetçilik yapıyorsunuz, haddinizi bilin. Olaylara eşit mesafeden yaklaşmasını öğrenin artık. On binlerce insanın uğradığı ve öyle ya da böyle enformasyon sağladığı bir sitesiniz. Şu kafa yapısından kurtulun artık.

TÜM YORUMLARI OKU (21)