Canlı Heykel Sanatçısı Sokaktaki Gösterisi Yüzünden Para Cezası Yedi!

2008'den beri canlı performanslar düzenleyerek dünyayı gezen Erdal Çoban isimli sanatçı sokak performansı yüzünden ceza yedi. Erdal Çoban, Alaçatı’daki gösterisinden dolayı Kabahatlar Kanunu’na aykırı davrandığı gerekçesiyle 124 TL ceza yedi.

Kaynak: Erdal Çoban

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR

Faşizm der ki hayatınızda sanat,eğlence,romantizm olmasın .... bundan 10 yıl önce memleketimin üniversitlerinde ne festivaller olurdu. Genel festivaller olurdu. Rumeli hisarı konserleri, Harbiye konserleri, Rock'n coke mu demezsin. Barışa rock mı demezsin, her ilde festivaller mi demezsin. Şimdi eğlenmek, sevmek, sevilmek, sevgi göstermek her bok yasak! Sokaklar sanatçılarla doluydu! İstiklal caddesinde tiyatrolar bile olurdu. Farklı ülkelerden gelenler bile şarkılarını söylerdi.

06.08.2018

Haklısınız sokaklarda pandomin yapanlarvardı.Şimdi maalesef yok.Özel bir üniversitede okudum yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılından sonra türlü bahanelerle bahar şenliği yapmadılar.Birçok üniversitede yapmıyor zaten.Şuan söylediklerinizden elimize kalan sadece harbiye açık hava konserleri.

05.08.2018

Bu cidden Türkiye’nin ayıbıdır.

05.08.2018

ne kabahati varmış allah aşkına ya. ne kadar beyinsizce davranişlar bunlar. sık sık söylediğim çünkü bu tür saçma sapan olaylar türkiyede çok sık olduğu için utanıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (18)