Canlı Canlı Yanan Filistinli Çocuklara İsraillilerin Kan Donduran Yanıtları

İsrail'in Gazze'ye saldırıları bitmek bilmiyor. Başta çocuklar olmak üzere binlerce masum insan, bugüne kadar acı bir şekilde hayatını kaybetti. İsrailli bir barış aktivisti, sosyal medyadan Gazze görüntülerini paylaşarak bunun yanlış olduğunu söyleyince, İsrail halkının tepkisini çekti.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz sene yeniden alevlenen olaylarda, bugüne kadar binlerce masum Filistinli hayatını kaybetti. Gazze'de çadırlarda yaşayan çocuklar, kadınlar atılan bombaların çıkarttığı yangınlarda acı bir şekilde can verdi.

İsrailli bir barış aktivisti, İsrail füzesinin hastaneyi vurmasının ardından canlı canlı yanan Filistinli çocukların videosunu paylaştı.

twitter.com

İsrailli barış aktivisti Alon-Lee Green'in paylaşımında bu vahşetin bir an önce durdurulması için çağrıda bulundu;

Gerçekten pek sevmediğim sansürsüz içerik için özür dilerim. Bu sabah Gazze Şeridi'nin merkezinden çıkan, bazıları çocuk olmak üzere yerlerinden edilmiş insanların diri diri yakıldığı bu videoları herkes izlemeli. Bu dehşetin bizim tarafımızdan yaşanmaya devam etmesini kesinlikle kabul edemeyiz...Hemen durun

Şimdi gelin, İsraillilerin tepkilerine bakalım.

twitter.com

Kaçırılanlar sağ salim geri döner dönmez ve Hamas liderleri kendi şartlarına göre İsrail'e teslim edilir edilmez, durmanızı tavsiye ederim. Ama bir an önce değil!!!

Kim Nazilere üzülürse, sonunda Naziler onu ve çocuklarını katledecektir.

"2. Dünya Savaşı'nın tarihini öğrenmemiş olabilirsiniz..."

twitter.com

Dresden şehrinde Demokratik Müttefikler, çoğu şehre sığınanların da aralarında bulunduğu 30.000 sivili öldürdü ve bu bir günde gerçekleşti.

Anlamakta zorluk çekenler için tekrar ediyorum: Hem de bir günde.

Şüpheye mahal vermemek için rakamlarla yazılan rakamı da ekliyorum: 1. gün.

Ve bu, İngiliz vatandaşlarına füze atılmasına tepkidir. Almanlar, sırf roket ateşi yüzünden İngiliz çocuklarını katletmedi, kızlara tecavüz etmedi ve İngiliz vatandaşlarını kaçırmadı.

Müttefiklere ne diyoruz: Soykırım, savaş suçları failleri?...

- Hayır ve hayır, onlar Nazilere karşı şan ve zaferin kahramanları.

Yalnızca klasik Yahudi aleyhtarı veya İslamcı-Nazi yaklaşımını iyice benimsemiş olanlar, Yahudilerin kendilerini savunma haklarının daha az olduğunu ve onların tarihsel rolünün cinayet, tecavüz ve adam kaçırma olduğunu düşünüyor.

bilinçaltınızı incelemeniz için.

"Halkınıza ihanet ediyorsunuz..."

twitter.com

"Kapa çeneni aptal, sen bizim halkımızın bir parçası değilsin."

twitter.com

"Amalek'in sana ne yaptığını hatırla"

twitter.com

"Orada çocuklar yakılmadı, teröristler yakıldı"

twitter.com

"Bugünün çocuğu yarının teröristidir"

twitter.com

Popüler İçerikler

Oğuzhan Uğur'dan 3. Madde 'Ayarı Veren' Hüseyin Çelik'e Sert Gönderme: "Siz Andımızı Küt Diye Kaldırmıştınız!"
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisi İçin İkinci Açıklama: "Hayırsız Sanatçılar"
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
YORUMLAR

İzleyemem yüreğimin kaldıracağını sanmıyorum... Allah kahretsin ki bu masumlar hiç yapmadıkları suçun bedelini küçük bedenleriyle acı çekerek ödüyorlar. Ses çıkarmayan buna engel olamayan ben dahil Allah hepimizin belasını versin. Küçük bedenlerin diri diri yandığı dünyada bizim zevk içinde yaşamamız ...

15.10.2024

O küçücük masum çocuklara , kadın erkek farketmez katledilen masum insanlara reva görülen bu işkenceye çok üzülüyoruz, içimiz yanıyor. Bu zulmü başlatan, destekleyen, yardım eden kim varsa şu dünya gözüyle kahrolduklarını, helak olduklarını görmek tek dileğim. Malesef orada can verip şehit olan tüm müslüman kardeşlerimize rahmet dilemekten ve bunu yapanlara beddua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden..

15.10.2024

7 Ekim olaylarından önce de İsrail'in %95'i Gazze ablukasına destek veriyordu. Eğitim sistemlerinden askeriyeye kadar Filistinlilere nefret gütmek üzerine. Uluslararası güçlerinden dolayı bunu göstere göstere yapmakta sakınca görmüyorlar. Avrupa'da Filistin'e destek veren eylemciler bir şekilde örgütlenme yapabiliyordu fakat 7 Ekim'den sonra bunu da yapamaz hale geldiler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ