Canlarımız Kimlere Emanet? Kocaeli'de Hastanenin Yoğun Bakımında Göbek Atan Hemşireler

Kocaeli Devlet Hastanesi'nden basına yansıyan görüntüler canımızı ve sevdiklerimizi kimlere emanet ettiğimiz konusunda hepimizi düşündürtecek türden. 

Yoğun bakımda çalışan iki hemşire hastaların bulunduğu odada müzik açarak göbek attı.

Görüntüler yoğun bakımda bulunan başka bir kişi tarafından kaydedildi.

Yan taraftaki diğer çalışanların hastalarla ilgilendikleri de kameraya yansıdı 👇

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney olayla ilgili yazılı açıklama yaptı: 'Soruşturma başlatıldı.'

Bu olumsuz görüntülerin, gece gündüz demeden halka en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için çabalayan fedakar sağlık camiasına teşmil edilmesinin söz konusu olamayacağını vurgulayan Ergüney, şunları kaydetti:

'Konu hakkında Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından ivedilikle soruşturma açılmış olup, soruşturmanın neticesine göre gerekli yasal işlemler uygulanacaktır. Halkımızın bu olaydan ötürü moralini bozmasına gerek yoktur. Sağlık hizmetlerimiz 24 saat esaslı olarak sürekli denetlenmektedir. Sağlık hizmetlerinde bu tür ciddiyetten uzak hareketlere müsamaha edilmesi söz konusu olamaz.'

Geçtiğimiz eylül ayında Sakarya'da bir hastanede yoğun bakımdaki kişiye hemşireler tarafından sigara verilmesi büyük tepkilere neden olmuştu.

Çürümüşlüğün Resmi: Yoğun Bakımdaki Yaşlı Hastaya Sigara Verip, Dalga Geçen Hemşireler

Görüntülere sosyal medyadan da birçok tepki geldi. Öne çıkan yorumlardan bazılarını sizler için derledik 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
22.01.2018

Oynarlar ne var bunda? İşlerini yaptıktan sonra istediklerini yaparlar size mı sorcaklar amk?Napacaklardı sizin yakınınız komada diye oturup ağlayacaklar mı?Sizin ki çıkınca bi başkası gelecek o çıkınca da bir başkası napsınlar mesai saati boyunca oturup ağlasınlar mı?Komada yatan ben olsam da farketmez işini yapsın oynasın ama o müzikle oynarsa küfür ederim böyle saygısızlık olmaz :D

22.01.2018

Yoğun bakım ünitesiyle kıyaslanamaz tabi ki ama kardeşim kıl dönmesi sebebiyle ameliyat olacak, ameliyathaneye alınırken biri dedi ki "Şunu da keselim de çaya inelim" Bazı şeyler herhalde çok normal geliyor bir zaman sonra. Lâkin yoğun bakım ünitesinde göbek atmak sınırları ciddi anlamda zorlamak demek.

22.01.2018

Anlayamıyorum nedir bu sağlık personeline nefretin kaynağı çöpçü dans etse herkes hakkı eğlensin der noter katibi müzik eşliğinde kaşe vurur herkes beğenir veya herhangi bir meslek erbabı ama sağlık personeli bunların hiçbirini yapamazmış arkadaşlar farkında mısınız ama bu insanların çalışma ortamı bu ve insan işyerinde iken dans etmek veya yemek yemek ister sağlık personeli ne yapsa medya ortalığı velveleye veriyor lütfen biraz anlayış sahibi olun.

22.01.2018

hemen infaz degil mi ! gereken yapilmis.daha ne? senaryo basit bizde. sandigimizi ve dusunmek istedigimizi tasarliyoruz! yazik.

22.01.2018

yapılanı kesinlikle desteklemiyorum.ama sağlıkçılara nefret politikasının artık bir son bulması gerekiyor.oradaki çalışanlar 24 saat nöbet tutuyor yemeklerini orada yemek zorundalar ve öğle tatilleri dahi yok.zamanında yoğun bakımda yemek rezilliği diye haber çıkmıştı ki kimse dışkı temizlediği ortamda yemek yemek istemez.delice beddua ederken bir de onları düşünün isterseniz.kendi çocuklarının istemediği insanlara bakılıyor orada yeri geliyor çocuklarının göstermediği ilgi gösteriliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (56)