Çankaya Üniversitesi'nde Silahlı Saldırı: Bir Öğrenci, Öğretim Görevlisini Öldürdü

Ankara'da Çankaya Üniversitesi'nde eğitim gören Hasan İsmail H., öğretim görevlisi Ceren Damar'ı odasında tabanca ile ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan Damar, hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan zanlı yakalandı. 

AA'nın aktardığına göre, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi H.İ.H. bitirme tezinin danışmanlığını yapan, araştırma görevlisi Damar'ı 'kopya tartışması' nedeniyle önce karnından ve bacağından bıçakladı, ardından emekli polis olan babasına ait tabancayla vurdu.

Zanlı, olayın ardından üniversiteden otomobille kaçtı.

Ağır yaralanan Ceren Damar ise ihbar üzerine okula gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ceren Damar

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı kısa süre sonra üniversiteye yakın bir bölgede yakaladı, cinayette kullanılan tabancaya el koydu.

Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

Yaşanan olay sonrası sosyal medyadan da tepkiler geldi...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
02.01.2019

zengin piçlerinin doyumsuzluğu kaç insanın daha ölümüyle sona erecek acaba. lanet olsun.

02.01.2019

Sırf şunu yazmak için üyelik aldım: “Bazı hocalar takıyo” diyen arkadaşlar; öldürülen kişi hoca değil bir araştırma görevlisi. Daha bilindik adıyla “Asistan”. Yani öldürülen kişi bu çocuğun dersine giren, kendisine takma gibi bir durumu olabilecek biri değil. Mevzu not mevzusu değil, gözetmenlik esnasında kopyaya tutanak yazma mevzusu. Yazmasa ayrı dert yazsa ayrı dert. Kardeşimin eşi aynı okulda asistan başka bölümde ve kopya çekilmesinden korkuyor çocuk artık. Çünkü tutanak tutmasa kendi başı yanar, tutunca da aha sonuç. Hiç öyle hoca takması değil yani durum. Kızın daha doktorası bitmemiş! Not: Araştırma görevlisi ile öğretim görevlisi arasındaki farkı bilmeden üniversiteden mezun olmak da apayrı bi kafa tabii.

02.01.2019

Bir insan daha hayatından oldu, öğrencinin isteklerini kabul etmiş olsaydı yaşayacak, öğrencide mezun olup topluma karışacaktı. Düşük puanlı özel üniversite de parasıyla hukuk okuyor evet hukuk! Her gün saçma sapan sebeplerden ötürü işlenen cinayet haberlerini okuyoruz, az sayıda cinayet haberiyle karşılaşsak basite indirger çıkıyor böyle ruh hastaları deriz ama öyle değil sorunlu bir gençlik sorunlu bir toplum her gün cinayet haberleri. Suçlu mu arıyoruz, eğitim sistemi aile yapısı toplum medya, çocuktan da gençlerden de katil yaratmaya devam edecek. Şiddet baskı düşmanlık şiddeti doğurur. İnsan neden şiddete eğilimli olur bu sorgulanmaz sadece güvenlik boyutunu düşünürüz.

TÜM YORUMLARI OKU (32)