Ankara'daki Köpek Katliamı Zanlılarının Serbest Bırakılmasına Savcılık İtiraz Etti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 16 sokak köpeğinin zehirlenerek telef olmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık zanlıların serbest bırakılmasına itiraz etti.

DHA'da yer alan habere göre, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliğince Batıkent semtinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürüldükleri iddialarını soruşturmak üzere oluşturulan ekibin çalışmaları sonucu gözaltına alınan L.Ö, M.D. ve A.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye önüne gelen bazı hayvanseverler ise karar sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Savcılığın, 3 şüphelinin adli kontrol şartıyla salıverilmesine itiraz ettiği belirtildi.

Neler yaşanmıştı?

Zehirli Etleri Taşıma Anları Kamerada: Ankara'daki Köpek Katliamını Yapan Caniler Adliyeye Sevk Edildi!
Ankara'da Vahşet: Çok Sayıda Köpek Zehirlenerek Öldürüldü

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
11.04.2019

AMINAKODUMUN OROSPU ÇOCUKLARI BİDE SIRITIYORSUNUZ, TÜRK ADALETİNİN BİR KEZ DAHA NE KADAR İĞRENÇ, ADALETTEN YOKSUN,VE VİCDANSIZ OLDUĞUNU GÖSTERDİNİZ TEBRİKLER. KİMSE BENİ LİNÇ ETMESİN BUNLARI SÖYLÜYORUM DİYE AMA BU ÜLKENİN AMINA KOYDULAR. ADALETİNDE İÇİNE SIÇTILAR. BU ADAMLAR BÖYLE SERBEST BIRAKILDIKÇA BUNLAR ARTIYOR. CUMHURBAŞKANINA KÜFÜR EDENE VERİLEN CEZA BİR İNSANIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLANA VERİLMİYOR YA. SORUYORUM SİZE AMINAKODUMUN ÜLKESİNDE NERDE ADALET SÖYLEYİN NERDE? BUGÜN HAYVANIMIZI YARIN KADINIMIZI DİĞER GÜN DAYILARIMIZI DİĞER GÜN ÇOCUKLARIMIZI GÜN GEÇTİKÇE KAYBEDİYORUZ. TECAVÜZCÜSÜNDEN SÜBYANCISINA HER BOK VAR. PEKİ SİZCE BUNLARIN BİZİM ARAMIZDA OLMASI NASIL BİR ADALETİN GÖSTERGESİ ? SİZİN BEN VİCDANINIZI SİKİYİM. ŞU OROSPU ÇOCUKLARINI GÜLE GÜLE SERBEST BIRAKTINIZ YA NE DİYİM ALLAH BELANIZI VERSİN. AYRICA BUNU HAYVANA YAPAN YARIN İNSANA YAPAR BUNU DÜŞÜNEMİYECEK KADAR APTAL DEĞİLSİNİZ BUNU ANLAYIP SİKİNİZE TAKMAYACAK KADAR ŞEREFSİZSİNİZ.

11.04.2019

Ağzına diline yazan eline sağlık. adalet sistemi herkesi tek tek sikmeden kimsenin aklı ermeyecek .Çünkü ülkemiz vurdumduymazlar ve bana dokunmayan çok yaşasıncılarla dolu. Kültür yok , eğitim yok . Arkanı kollayan yoksa bir hiçsin. Mutlaka sırtını yasladığın bir duvar olmalı maalesef. Kaldı ki kaldırım taşını üç kuruşluk boklu parklarını bile çok gördüler şu yavrularımıza.Bunu yapanları ellerimle acı çektire çektire ama uzun sürecek şekilde öldürmeyi çok istiyorum. Hatta gözünün önünde varsa çocuğunu falan. PSİKOPATlaştık artık.

11.04.2019

Gaga Bulut gibi gereksiz bir insana bile 17 yıl verirsiniz hayvan katleden canileri serbest bırakırsınız, olmayan adaletinizi sikeyim.

11.04.2019

17 YIL MI ? :o

11.04.2019

Gülüşüne sıçayım orospu evladı. Sizinde aynı şekilde adaletinize. Dilerim ölümünüz bir lokma ekmek yüzünden olur!

TÜM YORUMLARI OKU (63)