Canı Sıkılan Yılmaz Morgül Bu Sefer de Ünlü Popçuların Geleneğini Sürdürüp Rapçileri Ağır Bir Şekilde Eleştirdi!

Şu insanları ne zaman rahat bırakırsınız?

Son yıllarda rap müziğin yükselişe geçmesiyle birlikte ünlü popçuların birçoğu rapçileri sürekli eleştirmeye başladı. Dinlenme sayılarının sahte olduğunu iddia eden, çomar show olduğunu söyleyenler ortaya çıktı.

Biz bunu kendi yaşadıkları düşüş nedeniyle farklı bir müzik türünün sektöre hakim olmaya başlamasını hazmedemediklerine bağlıyoruz.

Sıkıntıları Var Belli! Ünlü Popçular Rap Müziğin Başarısını Neden Bir Türlü Kabul Edemiyor?

Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde yaptığı açıklamayla bu kervana Yılmaz Morgül de katıldı. Sanatçıların gençlere örnek olması gerektiğini dile getiren Morgül, Ceza ve bazı isimler hariç rap müzik yapan herkesi şiddetle kınadı.

O kadar kin beslemiş ki rap müziği eliyle tutabilse anında boğazlayacakmış gibi ardından anne babalara seslenip "Bunları sanatçı olarak çocuklarınıza dinletmeyin" dedi.

‘Rap müzik 6-18 yaş kuşağını zehirledi. Annene, babana, yaşadığın topluma, değerlere, geleneklere isyan var. Yasak maddelere özendirme var. Toplumun her katmanına isyan var’ şeklinde de devam etti.

Azıcık gülmek için açıklamayı buradan dinleyebilirsiniz;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ceg ve Şehinşah da Morgül'ü diline doladı haliyle...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gündem olmak isteyen kişiler genelde kadınlara sallardı ama bu sefer yeni hedef rapçiler oldu. Canı sıkılan yerin dibine sokuyor. Neyse, Yılmaz Morgül çile bülbülüm söylemeye devam etsin bence...

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
11.01.2020

Hiçbir popçumuzun rapimizi eleştirecek hali yok. Bir tane yaratıcı popçu var mı ? hayatında aşk ekseninde geçmeyen konuya ait tek şarkı yazan popçu var mı Türkiye'de ? Altyapılar rezalet zaten. Aynı altyapıyı bir Amerikalı popçu birde Türk yapsın arada devasa fark olur. İyi popçularımız var ama onlar da generic popun dışına çıktıkları için iyiler. Nerdeyse hiçbiri de pek ünlü değil. Salın yani. hee dinlenen raplerimiz de çok müthiş rapler değil ama vasat bir rap şarkısı vasat bir pop şarkısından 100 kat daha yaratıcı oluyor.

11.01.2020

Eğri yaydan doğru ok çıkmış. Bu adamı sevmem etmem de söylediklerinde çok haklı. Rap denen garabetin yarattığı tahribatı görmekte aciz olmanız tahribatın varlığını inkar etmez. Türkiye'de müzik hiçbir zaman bu kadar rezil ve aşağılık bir hal almamıştı. Bunu bütün ahlak kaidelerinden bağımsız olarak, sadece sanat penceresinden bakarak söylüyorum. Manayı öldüren kafiyeler, ezgiyi öldüren kimliksiz bir ifade şekli.. Sanat yok, toplum duyarlılığı yok, mizah yok... Ne var? Kültürsüzleşen toplumun kültürsüzleştirilen gençlerin ruhuna bol bol gdo ve kanserojen getiren sözde gıda var. Bunları 20 yıllık bir müzik eğitiminin üzerine söylüyorum. Lütfen kültürlenin. Lütfen kendinizi geliştirin. Lütfen kendinizi bu adamların yaptığı tuhaf şeyden zevk alacak kadar seviyesiz bir yere terk etmeyin.

11.01.2020

Kızım Yılmaz Morgül dinlerse ağlarım.

TÜM YORUMLARI OKU (20)