Cani Semih Çelik'in Surlarda Arkasında Duran Gizemli Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı

İstanbul'da Edirnekapı surlarında yaşanan cinayet Türkiye'yi derinden sarsmıştı. 19 yaşındaki cani Semih Çelik, iki genç kızı katlettikten sonra surlardan aşağı atlayarak kendi hayatına son vermişti. Bu anlarda Semih Çelik'in arkasında kameralara yansıyan bir kişi ise büyük merak konusu olmuştu. O kişinin Çelik'i ikna etmek için surlara çıkan polis memur olduğu ortaya çıktı. 

Kaynak: Sabah Gazetesi

İstanbul'da Edirnekapı surlarında yaşanan korkunç olay Türkiye gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. 19 yaşındaki Semih Çelik, geçen hafta cuma günü önceden tanışıklığı bulunan İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı hayatlarının baharında vahşice katletmişti.

Cani Semih Çelik, ardından kameraların kayıtta olduğu anlarda kendini surlardan aşağı bırakarak hayatına son vermişti.

Semih Çelik'in atladığı anlarda kameralara yansıyan arkadaki bir kişi ise büyük merak konusu olmuştu. İşte o kişinin kim olduğu da bugün ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre, görüntüdeki kişi Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru. Polis yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Çelik'in kendini aşağı bıraktığı öğrenildi.

Kaynak

Sur Cinayetinde Öldürülen İkbal Uzuner'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: Olay Günü Yaşananları Anlattı!
İmamla Kadın Astsubayın Para Karşılığı Cinsel İlişki Davasında İstenen Cezalar Belli Oldu

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
İsrail, Beyrut'u Vurmaya Devam Ediyor, Ölü Sayısı 2000'e Yaklaştı
YORUMLAR
08.10.2024

Ne saçma şeylere odaklanıyor millet çok gizem seviyorsak şunlara odaklanmak gerek surlara çıkmak nasıl bu kadar basit böyle bir olay olduğu halde halen etkileşim peşinde olan 3-5 soytarı çıkabiliyor önlem alınmamış kızın babası geldiklerinde olay yerine tellerden geçemediklerini çıkamadığı söylüyor demek kapalı aslında o zaman o çıkılan açıklık neden kapatılmıyor ? Yok turistik herkesin çıkabileceği bir yer falansa kamera bekçi gibi güvenlik önlemleri neden alınmıyor bu kadar ıssız bir yer için ?

08.10.2024

ilk kızı evinde öldürmüş. orası olmasa başka yerde yapardı. her izbe tenha yere güvenlik koyulamaz. Bana kalsa yıkılsın park yapılsın ama tarihi eser işte

08.10.2024

Polis olduğu 1453 defa açıklanmıştı

08.10.2024

Olsun. 1454 oldu:)

08.10.2024

Hala daha ikbalin iki fotoğrafını kullanıyosunuz ayşenur diye

TÜM YORUMLARI OKU (19)