Canan Karatay: 'Protein Tozu Protein Değildir'

Prof. Dr. Canan Karatay Kahvaltı Haberleri'nde sporcuların sıklıkla kullandığı protein tozunun zararlarını anlatıyor...

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Türkiye'den İsrail Kararı: Türkiye, İsrail ile Tüm Ticari İlişkilerini Durdurdu
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
02.11.2016

1 incisi 30 gram(1 ölçek) protein tozunda 1 gram yağ var,trans yağ yok. 2 incisi,kalp ve karaciğeri büyüten şey steroid,yani hormonlardır,ölen atletlerde anabolizanlar yüzünden ölmektedir,ki karaciğere de zararları muhakkak vardır. 3 üncüsü bu kadın,protein ile steroidi karıştırıyor 4 üncüsü 5 kilo yoğurt yeseniz bile 1 ölçek protein tozundaki proteini alamazsınız. 5 incisi yumurtadaki protein kaslara 2-3 saate yakın sürede geçer ki çok uzun süredir. 6 cısı protein tozu yasaklanmamalıdır!

02.11.2016

7. canan karatay bu konuda ciddiye alınmamalıdır hocam

02.11.2016

bizde şöyle bir inanış var, eğer birisi doktorsa her haltı bilir. bu kadın hayatında spor yapmış mı sormak lazım? protein tozundan alacağın protein elbette bir bonfile yemekle aynı değil ama sindirimi kolay, ucuz. Sindirimi kolay olduğu için böbrek bir anda çok fazla protein geçirir bu da böbreği normalden fazla çalıştırabilir o yüzden bol suyla içiyorsunuz zaten.

02.11.2016

katiliyorum

02.11.2016

Teyzemizin her dediği yanlış.Protein tozlarında trans yağ yok , futbolcular protein tozu kullanmaz , yurtdışında yoğurt yok dedi yuhhh diyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (19)