Canan Karatay'ın Aşı Karşıtı Söylemlerini Verdiği Detaylarla Çürüten Çocuk Doktoruna Kulak Verin

Bir tıp doktorunun aşı karşıtı söylemlerde bulunması hiç anlaşılır bir şey değil!

Canan Karatay yaptığı her açıklamada şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak İsrail'in "dini gerekçeler" sebebiyle aşı uygulaması yapmadığını iddia etmişti.

Teyit.org, bu iddianın ardından harekete geçti ve iddianın yalan olduğunu söyledi.

Daha da ötesi, Çocuk Psikiyatristi Doç. Dr. Veysi Çeri, Karatay'ın bu iddialarının yalan olduğunu belgelerle anlattı. Bunun üzerine Canan Karatay, Veysi Çeri'ye dava açtı.

Doç. Dr. Veysi Çeri'nin yer verdiği detayları kendi hesabından okuyalım...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Dava sonucu ne olur bilmiyoruz ama 2020 yılında bir tıp doktorunun aşı karşıtı söylemlerde bulunması anlaşılır bir şey değil. Dünyada bunca hastalık, bunca virüs kol gezerken bi de üstelik...

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
22.02.2020

Pek saygıdeğer hanımefendi Canan Karatay belli ki artık sadece unvan olarak profesörlüğe sahip. Eğer ki zihnen profesör olsaydı böyle bir açıklama yapmaz, ülkemizdeki malum cahilleri destekleyici nitelikte davranmazdı. Koskoca bir topluma ulaşabiliyorsun ve bebeklerin vebalini alıyorsun. Lanet olsun araştırmadan konuşanlara.

22.02.2020

cahil birinin sacma sapan konusmasina cok takilmam ama canan karatay gibi iyi tip egitimi almis donanimli bir doktor bunlari soyluyorsa altinda kotu niyet vardir, serefsizlik vardir, insanlara duymak istediklerini soyliyerek cikar kazanma gayreti vardir.

23.02.2020

Bir aşıdır gidiyor, çok uzatıldı bu aşı karşıtlığı. Sanırsın herkes ömrü hayatını mükemmel sağlıklı yaşıyor da bi aşı sağlıksız oldu. Ebeveynler çocuklarını aşıdan değilde tabletten, telefondan, sağlıksız hazır yemeklerden korusalar keşke. Günümüzde bi ton çocuk obezitenin kucağında gözünü tabletten ayırmadan büyüyüp gidiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)