Yaptığı yorumlarla sık sık gündem olan, hatta bazı sözleriyle kendi meslektaşları tarafından da eleştirilere maruz kalan Prof. Dr. Canan Karatay bu kez da son günlerin favorisi konumundaki Dubai Çikolatasını değerlendirdi. Fabrikalarda üretilen her gıdanın bir zehir olduğunu özellikle vurgulayan Prof. Dr. Karatay, 'Firmaların yaptığı, ürettiği bir zehir. Yesinler, hastalansınlar, kanser olsunlar” dedi.
“İnsanlar akıllarını yapay zekaya bıraktı” diyen Canan Karatay, “Yapay Zeka Şeytandır” yorumuyla da gündem oldu.
Kadın haklı, içeriği araştırılmamış, ne idüğü belirsiz, birdenbire piyasalarda market raflarında, hatta kasalarında teşvik edilerek satılmaya çalışılıyor. Böyle abartılı şeylerin arkasında mutlaka bir pislik olur.
Fıstıklar aşırı kanserojen diye Avrupa'dan dönen Fıstıklar, kadın haklı.
Fabrikadan cıkmayan ne kaldı ki? Aldıgımız zeytin yağından tut da neredeyse topraktan gelen ürünler bile fabrikadan geçiyo. Amiş gibi yaşamadığımız sürece insanlık olarak buna mahkumuz. Kaldı ki her sene liste liste acıklıyolar tereyağı, yoğurt, zeytinyağı markalarını… Açıp bakıyorsun; coğumuzun aldığı markalar illaki oluyor listede.. Dubai cikolatasının sacmalığına inanlardanım, ama buna rağmen de her seyin icinde en masumlarından biri oldugunu savunuyorum