Canan Kaftancıoğu'ndan Aylan Kürdi Paylaşımı: 'Sorumlusu Erdoğan, 128 Milyar Dolar Nerede?'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 2 Eylül 2015 tarihinde Suriye’deki iç savaştan kaçarak Avrupa’ya geçmez isterken hayatını kaybeden ve cenazesi Bodrum’da sahile vuran Aylan Kürdi’nin fotoğrafını paylaşarak “Sorumlusu Erdoğan, 128 Milyar Dolar nerede” diye sordu. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından #SorumluErdoğan #128MilyarDolarNerede etiketleriyle paylaşım yaptı.

Aylan bebeğin fotoğrafının bulunması eleştirildi👇

Özür diledi...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.04.2021

Tipini siktiğimin pkklı komünist orospusu sen önce destek verdiğin ypg veya dhkpcnin öldürdüğü insanlar için bir vicdan azabı çek ayrıca bu fotoğrafla 128 milyar dolar ne alaka senin gibi akılsız pkk lı orospular yüzünden millet ittifakının adı çıktı sizin yüzünüzden yine kaybetcez sürtük Fahişeler

20.04.2021

İğrenç siyasetinize o bebeği neden katarsınız ne alaka yani ? Gerçi siz seversiniz garibanı siyasetinize alet edip gariban rolu yapmayı.Ulan siz politikacılar var ya ülkenin anasını siktiniz bıraktınız hepiniz aynısınız pis mahlukatlar

20.04.2021

Bebek katillerini ifşaya başladıysan bağlı olduğun pkk örgütünden başla,onların kıydığı kundaktaki bebeklerden başla.Masum bir çocuğun,gördükçe insanı kahreden fotoğrafını kirli siyasetine alet etme. Kimse etmesin.Bu masumların ahı hepinizin üstünde olsun inş.

TÜM YORUMLARI OKU (16)