Canan Kaftancıoğlu: 'Oyları Çaldırmadık, Atı Alan Üsküdar'ı Geçemedi'

'Atı alan Üsküdar"ı geçemedi'

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oy sayımının tamamlandığını ve seçimlerin resmi olarak ikinci tura kaldığını duyurmuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. değerlendirmede bulundu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantıda oldukları anda paylaşım yapan Kaftancıoğlu, 'Tüm bu gerçeklik ışığında, halkın iradesiyle (saygım sonsuz) birinci turda toplumun değişim talebi gerçekleşme­di ama hukuksuz, adaletsiz ve haksız biçimde devletin bütün gücünü kullanmalarına rağmen kötülük kazanam­adı asıl. Oyları çaldırtmadığımız, hile yapmalarına izin vermediğimiz için bu kez de 'Atı alan Üsküdar'ı geçemedi'' diye yazdı.

'Sokakta değişim isteği var ve biz İstanbul örgütümüzle birlikte bunu başaracağız!'

İkinci turu kazanmak için çok çalışacaklarını söyleyen Kaftancıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: ''Toplumun değişim talebi önünde hiçbir gücün duramayacağına, ama bugün ama yarın bu güzel ülkede demokrasinin, eşitliğin ve kardeşliğimizin mutlaka kazanacağına inanıyorum. Bu inançla bütün vatandaşlarımızı 28 Mayıs'ta oylarını kullanmaya ve demokrasiyi sahiplenmeye çağırıyorum. Ve son olarak gün boyu arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız değerlendirme toplantıları neticesinde bir saniye bile kaybetmeden daha çok, daha çok çalışmaya karar verdik çünkü sokakta değişim isteği var ve biz İstanbul örgütümüzle birlikte bunu başaracağız!''

Hem Bakan Hem de Milletvekili Olabilirler mi?
TİP'ten Milletvekili Olan Can Atalay Tahliye Edilecek mi?
Erdoğan, İkinci Tur Öncesi 27 Mayıs Darbesini Hatırlattı

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
16.05.2023

Chp ye en çok zarar verenlerden birisi sensin. Sen de mi bir seçimden sonra cekilsen acaba ?

16.05.2023

Bu ermeniye daha hala bir seçim daha şans vermek bence siz CHP nin içini biraz iyi araştırın sadece CANAN mı 4 tane daha kripto varki sizde akıllara zarar...

Pasif Kullanıcı
16.05.2023

Milletin AKP ye oy vermelerinde ki motivasyonlarından biri de kanas canan zihniyetli insanların chp nin içinde bolca bulunması, bunu göremediğiniz sürece atı alan üsküdarı geçecek hep

16.05.2023

Lan kahraman bırak şimdi Canan'ı bana özelden yazıp kaçak güreşeceğine neden sorduğumuz sorulara ölü takliti yapıyorsun. Mesajını gördüm bana Türkeş ile ilgili ne öğrenmek istediğimi soruyorsun. Ulan zaten sana olan şeyi anlatıyorum rezil olunca da kaçıyorsun özelden altlık hazırlıyorsun. Delikanlı gibi dürüstçe cevap vermeyi denesene Kahraman. Tekrar soruyorum dediğne göre MADEM radyoda bildiriyi okumasına rağmen Alpaslan Türkeş'in 27 Mayıs darbesiyle alakası yok, madem emir komuta zincirinden dolayı görevini yaptı ve masumdu neden 15 Temmuz'da emir komuta zinciirine maruz kalan 1 günlük askerler, askeri okul öğrencileri ve astsubaylar halen ömür boyu hapse mahkum ediliyor? Neden aynı konuları işinize geldiği gibi savunuyorsunuz?

16.05.2023

ONEDIO muhalif görünümlü aktroll hesaplarıyla dolmuş eski arkadaşlar bunları kolayca ayırt edebilir şu an hepsi algı yapmaya çalışıyorlar uydurma açıklamalar paylaşıyorlar sanıyorum seçim öncesi troller için kesenin ağzını açmışlar.

Eren, Strate State, barbarian Abc Xyz, kahhrmann, mert ali aklıma gelenler....

TÜM YORUMLARI OKU (23)