Canan Kaftancıoğlu'nun Siyasi Parti Üyeliği Düşürüldü!

4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Kaftancıoğlu geçen hafta Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Kaftancıoğlu, işlemlerin ardından denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.

Kaftancıoğlu hakkında ayrıca siyaset yasağı getirilmişti. Edinilen bilgiye göre, Kaftancıoğlu’nun siyasi parti üyeliği de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düşürüldü.

Kaftancıoğlu’nun üyeliğinin düşürülmesi ile İstanbul İl Başkanlığı da infaz süreci tamamlanana kadar resmen bitmiş olacak.

Ancak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Siyasi yasak kararını tanımıyoruz mahkemeyi tanımıyoruz. Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl başkanımızdır. Nokta' demişti.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
14.06.2022

Canan Kaftancıoğlu 9 yıl önce attığı tweetlerden suçlanabiliyor ama Akp'liler 5 yıl öncesine kadar Fetö terör örgütüne yaptıkları desteklerden suçlanamıyor !

14.06.2022

Hiç partiye alınmamalıydı böyle kişiler CHP 2002 AKP si olma derdine düşmüş. Madem aldınız atmayacaksınız bence CHP adını değiştirmeli yada hepsi CHP den ayrılıp başka bir parti kurmalı ve orada artık içlerine kimleri alıyorlarsa alsınlar çünkü bunlar yani şu anda CHP yi elinde tutanlar ne Cumhuriyetçi ne de Halkçı

Milletin inancı ile yaşantısı ile uğraşanlar her zaman kaybetmeye mahkum. Azınlığı hedef gösterdiğinde ötekileştiren bir siyaset ile her zaman kazanırsın. İç savaş dahi çıksa AKP li 3 ismin uzaktan dıdısının dıdısı ölür 15 temmuzda AKP reklamlarını yapan baba oğul gibi kahraman AKP liderleri olur. Halbuki 15 temmuzda sokağa inenlerle gezi parkında sokağa inenlerin hiç bir farkı yok. Devletin işi provokasyonları ve provokatörleri engellemek iken birinde bizzat devlet provokatör olurken birinde de dolaylı olarak da olsa provokasyon a sebep oldu. Sonradan geri adım attı vs yinede istediğini geçte olsa yaptı.

14.06.2022

Bu kadın istersen stratejinin üstadı olsun ama ben bu kadını artık partide istemiyorum. Bunun gibi sonradan CHP'li olmuş ya da görünenleri de...

TÜM YORUMLARI OKU (8)