Canan Kaftancıoğlu’ndan İddialı Açıklama: ‘Göreceksiniz, Çok Büyük Farkla Gidecekler’

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sözcü Gazetesi’nden Ruhat Mengi’ye özel bir röportaj verdi. İBB seçimlerindeki başarısı ile yandaş medyanın hedefinde olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, yaklaşan seçim ile ilgili de iddialı açıklamalarda bulundu.

‘Halk kendine güvensin, tahmin edilenin üstünde bir farkla gidecekler’

Canan Kaftancıoğlu’nun, Sözcü’de yayınlanan röportajından seçim ile ilgili olan kısımları şu şekilde;

“Hükümet her şeyi yapabilir ancak halk kendine güvenirse başarılı olamazlar. Bu ülkede hala demokrasin için çalışan insanlar var. Hiç merak etmesinler. Çok iddialı söylüyorum göreceksiniz tahmin edilenin çok üstünde bir farkla gidecekler.”

Seçim güvenliği nasıl olacak?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB seçimlerinde özellikle sandıklara sahip çıkanların başında geliyordu.

Kaftancıoğlu, yaklaşan seçimdeki sandık güvenliği için ise şunları söyledi;

“Akıllarına gelecek her şeyi yapsınlar. Ne yaparlarsa yapsınlar farkı kapatamazlar. Halkın desteği olmadan hiçbir şey başarıya ulaştıramazsınız. Öncede yapılan usulsüzlükleri bile halk nezdinde ikna yönetimi ile kapatıyorlardı ama artık halk her şeyi görüyor. Eskiden olsa size ‘endişelenin’ derdim ama bu seçim vatandaş her şeyi görüyor”

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR
23.07.2022

Akp seçimi tekrar kazanır.Ama kazanmasına sebep olacak şey Muhalefetin salaklığı hükümetin başarısı değil yani...

23.07.2022

Her iktidarın sağ veya sol farketmez doğal bir ömrü vardır. Bu ömür tamamlanınca dağılır gider. Muhalefetin aşırı başarılı olmasına da gerek yok. Roma imparatorluğu Osmanlı devleti bile çökmüş bir parti mi çökmeyecek. Yoğun bakımda makineye bağlı yaşamaya devam eden bir siyasi parti zorlamayla bile en fazla bir kez daha iktidara gelebilir

Pasif Kullanıcı
23.07.2022

Açıkçası Akp ve Mhp'nin demokrasi içinde kaldıkları sürece seçim kazanma ihtimalleri yok.Bunu kendileri de görüyor.Bitmiş bir ekonomi,mültecistana dönmüş bir ülke yaş yetmiş iş bitmiş siaysetçiler;halk nesine oy verecek bunların.Beyni deve sidiğiyle yıkanmış bir azınlık haricinde...

23.07.2022

Bu kez yine gitmezlerse siz .gidin artik ..tüm chp yönetimi biktik bu beceriksiz muhalefetten cünkü beyni olanlar herseyin farkinda ama neyse .. umarim 2023 artik iktidar degişir.

TÜM YORUMLARI OKU (20)