Canan Kaftancıoğlu: 'Hilal Kaplan’ın Özel Hayatı Beni İlgilendirmiyor'

İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılması için mücadele veren ve iktidara yakın Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, temmuz ayında akademisyen Süheyb Öğüt ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Geçen hafta ise Milat Gazetesi'nde Emre Efser ismi ile yazan Tevfik Emre Sarı ile hayatını birleştirdiği ortaya çıktı.

Sarı'nın FETÖ dosyalarında adının geçtiği için hem sosyal medya hesaplarında hem de Milat gazetesindeki yazılarında Emre Efser ismini tercih ettiği iddia edildi. Patronlar Dünyası'nın haberine göre; Kaplan'ın eski eşi Süheyp Öğüt ve yeni eşi Tevfik Emre Sarı'nın yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı. Üçünün mutlu günlerinde çektirdikleri fotoğraf gündeme geldi.

Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şu şekilde: "Hilal Kaplan'la ilgili neden bir şey yazmıyorsun diye soranlara: Kimsenin özel hayatı Hilal Kaplan’ı ilgilendirmeyeceği gibi, Hilal Kaplan’ın özel hayatı da beni hiç ilgilendirmiyor ve söz hakkı bulmuyorum. Aksi durum Hilal Kaplan’la aynı yerde hizalanmama sebep olur ki istemem."

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
14.04.2023

kalite farkı. hilal kaplan'ın canan hocaya karşı böyle bir kozu olaydı onunla yatar onunla kalkardı.

14.04.2023

👏👏👏✌️✊ Aynen öyle beni de hiç ilgilendirmiyor

14.04.2023

beni ilgilendiriyor kardeş eğer her boka millete saldırıp zehrini akıtıyorsa beni iglinediriyor yalakalaliktan level atlayıp trrye rtuge ataniyorsa benide bizide ilgilendiriyor

14.04.2023

2.5 kilo sanırım toplar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ