Çanakkale'nin Birçok Güzelliğe Sahip Olmasına Rağmen Yeterince İlgi Görmemesi Merak Uyandırdı

Ülkemiz, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle donanmış birçok şehre ev sahipliği yapmakta. Ancak, bir kullanıcının paylaşımına göre, bu göz alıcı noktalar arasından Çanakkale, hak ettiği ilgiyi tam anlamıyla görememekte.

Sosyal medya platformu X'te bir kullanıcı, Türkiye haritasına bakıp, kendi gözlemlerini paylaştı ve Çanakkale'nin hak ettiği değeri görememesinden duyduğu merakı dile getirdi.

Denizin eşsiz manzarası, tarihi zenginlikleri ve huzurlu sahil atmosferi ile Çanakkale, adeta Türkiye'nin gizli kalmış bir hazinesi gibi dururken kullanıcı, 'Boğaz desen var. İstanbul İzmire yakın. Sahillerinde denize girilebiliyor. Bu şehrin nüfusu neden artmıyor? İnsanları neden cezbetmiyor acaba bu şehir?' sorularıyla nüfusun beklenen düzeyde artmamasının nedenini sorguladı.

İşte kullanıcının paylaşımı ve gelen yorumlar 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Sizin Çanakkale hakkındaki düşünceniz nedir?

Detaylı bir Çanakkale rehberini de şöyle bırakalım 🙌

Yeni Evlenip İstanbul'dan Vazgeçerek Çanakkale'ye Yerleştik! Yaşamak ve Yaşlanmak İçin İyi Bir Şehir mi?

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.12.2023

Neden merak uyandirmiyor bi Çanakkale li olarak soyliyim ulaşım büyük sıkıntı ve pahalı insanları soğuktur yabancıyı sevmez esnafı büyük bölümü sahtekar herkesten heryerden alışveriş yapılmaz acayip dedikodu yapılır herkes birbirini tanır ama kimse birbiriyle görüşmez çok nadir yani iyi tarafı heryer deniz müthiş manzara organik yiyecek çoktur sağlıklı beslenme imkanı daha fazla köy çok olduğu için ha bide doktor sıkıntısı var tedavi olmak tam eziyet ve pahalı vs.

13.12.2023

Dağ taş sokak köpeği, otopark büyük sorun, otobüs ile ulaşım kabir azabı, şehir yollar pislik içinde, asfalt değilde mıcır dökmeyi seven 70 lerin kafasında belediye, 40 yıldır şehir içinde 1 metre bile genişlemeyen yolları, encümeni belediyesi el ele verip şehri nasıl katlederim derdinde, 1 tane çimi yanmamış yada doğru düzgün peyzajı olmayan ve doğal yetişen zakkumların peyzaj sanıldığı şehirdir Çanakkale. Su içeni pek göremezsiniz. Kepez ve güzelyalı sahili pistir ama asos ayvacık vs iyidir ama titretir suyu. Morto koyuna gideyim desen sineklerden 2 dk yemek yiyemezsin. Boğazın müdavim balığı boklu gopezdir. Anca körfeze geçersen balık avlarsın. Alışveriş pahalıdır, sanki paris aq. Esnafı gram esnaflığı bilmez. Şehir içinde yaşamaz eziyet olabilir ve bu sebeple Kepez daha modern ve ferahtır. Kiralar ve ev fiyatları iddia ediyorum Türkiye'nin en pahalı ilk 3 şehrine girer. Neyse benden bu kadar, devam eden aşağı yazsın.

13.12.2023

Kiralar 20 bin, ondandır

13.12.2023

Rüzgar çok orada gitmeyin...

TÜM YORUMLARI OKU (20)