Çanakkale'deki Yangının Başlama Anı Kamerada!

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde çıkan yangının başlama anı havadan görüntülendi. Yangının bir yol kenarında otluk alandan başlayarak ormana doğru ilerlediği görüldü.

Çanakkale merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 15 kilometrelik bir alanda etkili olan yangın nedeniyle 9 köy, 337 hane tahliye edildi.

Yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yangının ilerlemesinin durdurulduğunu söyledi.

Öte yandan Çanakkale'de çıkan yangının başlama görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yol kenarında başlayan yangının ormanlık alana doğru ilerlediği görülüyor. 🎥

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
23.08.2023

Tamda yaşam alanının kenarında yangın başlayınca insan düşünmeden edemiyor orda yaşayan birinin yediği bok gibi geliyor bana

23.08.2023

İnanmak zor gelse de maalesef çok kolay. 10 günün üzerinde zaten Çanakkale’de şiddetli rüzgar mevcuttu. Çevremizi temiz tutalım, şişe atmayalım, mangal, anız vb eylemlerinizi rüzgarlı havalarda yapmayın diye boşuna söylemiyorlar!! 15-20 gün önce çıkan yangından çok daha büyük. Yangının dayandığı noktalar köyler harici yerleşim yerlerinin sınırına dahi dayandı. Oturduğunuz yerden kimin nasıl görev başında olduğunu bilmeden insan suçlamak kadar haince bir tutum olamaz. Tek eksiğimiz gece görüşlü helikopterlerin yetersiz olması. Bu ortamı yaşayan biri olarak söylüyorum 2-3 gece görüşlü helikopter ve karadan müdahale ( halk dahil damacanalarla koştururken) dışında akşam çalışabilen hava aracı yoktu. Belediye başkanı veya itfayeci suçlanacağına başka yerlere bütçe ayırıp, havadan söndürme aracı almakla ilgilenen görevlilerimize ne yapıyorsunuz diye sorabilirsiniz!!

23.08.2023

anız yakılması sonucu olmuş sanırım bunu başlatan kimse onu da ateşlerin içine atıp yakmak gerekir namussuz şerefsizler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ