Çanakkale'de KYK Yurdunda Musluktan Akan Suyun Rengi Yok Artık Dedirtti

Çanakkale KYK Nusrat Erkek Öğrenci Yurdu'nda kaydedildiği belirtilen görüntülerde, musluktan akan suyun rengi yok artık dedirtti. Tuvalet ve banyolarda yüzlerce öğrencinin yaşadığı belirtilen o sağlıksız su görüntüleri...

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR

Çok kötü ama yurda özel topraklı yoldan su çekilmiyor kardeşlerim. O binanın karşısında Vali otursa onunda musluğundan aynı su akacak. Belliki bir yerde patlama çatlak yada tadilat var. İmkanlarınız çok kötü ama Deprem oldu mu kyk yurtlarında deprem oluyor devletimiz bize sahip çıkmıyor demek kadar saçma şu musluktan akan su olayı.

18.11.2021

İyice suyunu çıkarttınız, hep bi şikayet hep bi beğenmeme.. Ne kadar süredir oradasınız ve kaç gündür böyle akıyor su ? Benim apartmanımda büyük bir depomuz var ve dönem dönem temizleniyor, temizlik haberi panoya asılıyor, depo boşaltılıp içerisinde kalan çamur ve pislik türü şeyler temizlendiğinde ilk gelen su da bu şekilde oluyor.. 1-2 günde bitiyor.. Sızlanmalık bir durum değil anlayacağınız bu. Ya depoyu temizlemişlerdir yada iski çalışma yapmıştır bir yerde.. Bi bokuda beğenin be kardeşim memnuniyetinizi de paylaşın da görlim artık hep negatif hep negatif..

18.11.2021

Beğenilecek bir durum olsa o çocuklar beğenecek zaten. Yurtların durumu içler acısı!

18.11.2021

Yazıklar olsun adamlar çeşmeden sütlü çikolata akıtıyor onu bile beğenmiyorsunuz, nankörler..

TÜM YORUMLARI OKU (6)