Çanakkale’de Dur İhtarına Uymayan Vatandaşlar Polis Memurları Tarafından Darbedildi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde dün gece yaşanan olayda iki polis memuru dur ihtarına uymayan iki kişiyi darbederken mahalle sakinleri tarafından kayda alındı. Kan donduran görüntüler kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Çan Kaymakamlığı ise iki polis memurunun açığa alındığını açıkladı.

Olay Çan ilçesinin Hacı İbrahim Bodur Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Polisin dur ihtarı vermesinin sebebi sürücünün birkaç araya çarpıp kaçmasıydı.

Bir süre sonra sürücüyü yakalayan polis memurları sürücüyü ve yanındaki kişiyi copla darbetti. Vatandaşların vücudunda kırıklar olduğu ve hastanede tedavi gördükleri kayda geçti.

İşte o anlar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Dünyanın En Zehirli Yılan Türlerinden Boynuzlu Engerek Yılanı Bolu’da Görüntülendi
DP’li Cemal Enginyurt Emekliler Adına İsyan Etti: “Emekliler Değil Kurban, Karpuz Kesemiyorlar”
Fenomen Kasap Kurban Etlerini Doğru Şekilde Muhafaza Edebilmenin Püf Noktalarını Anlattı

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
BM Genel Kurulu'nda Ortalık Karıştı: Türk Heyeti Salonu Terk Etti
YORUMLAR
11.06.2024

Darp ? Polis şiddeti ? Dur diyorsa duracaksın. Ne yapacaklardı lütfen durur musunuz beyefendi bu kaçmanız çok ayıp ? İşinize gelince amerikadaki gibi olacak abi demeyi biliyorsunuz…

11.06.2024

Ne alaka açığa alınmak!! Polis dur demiş, uymamışlar bu kadar basit! 45 yaşımdayım bir kere bile polis DUR demedi! Demek ki var bir bildikleri! Milletin polisi direk ateş ediyor bizimkiler vurdu diye açığa alınıyor!

polisler açığa alınmış bir tanesi tutuklanmış diğeri de adli kontrol ile serbest kalmış.. umarım meslekten de atılırlar ki Emniyet teşkilatının böyle memurlara ihtiyacı yok

11.06.2024

ellerine sağlık

TÜM YORUMLARI OKU (30)