Onedio Logo

Çanakkale'de Barajda Kaybolan İkinci Kişiyi Arama Çalışmaları Yeniden Başladı

Kapak Görseli

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde baraj göletine düşen araçta kaybolan ikinci kişinin bulunması için yürütülen çalışmalar altıncı gününde yeniden başladı.

Ayvacık Baraj Göleti'nde özel bir şirkete ait rüzgar enerji santralinde çalışan iki kişiden birinin cansız bedeni ve otomobilin bulunmasının ardından dün akşam havanın kararması nedeniyle ara verilen çalışmalar sürüyor.

Sabah saatlerinde bölgeye gelen polis, jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, iş güvenliği uzmanı Mürsel Meracıoğlu'na (41) ulaşabilmek için son hazırlıklarını yapıp tekrar suya girdi.

Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik koordinasyonunda devam eden çalışmalarda, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı Köpek Unsurları Bölük Komutanlığına ait iki köpek de kullanılıyor.

Ayvacık'ta 27 Ocak'ta içinde iki kişinin bulunduğu aracın baraj göletine düşmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, 28 Ocak'ta sabah saatlerinde şirketin yardımcı hizmetler bölümünde çalışan Filiz Soydoğan Çiçek'in (50) cansız bedenine ulaşmıştı. Ekipler, 29 Ocak'ta ise otomobilin yerini tespit edip vinç yardımıyla sudan çıkarmıştı.

Popüler İçerikler

Bir Veterinerin Bekleyen Hasta Ekranındaki Detay Yürekleri Dağladı
Bir Veterinerin Bekleyen Hasta Ekranındaki Detay Yürekleri Dağladı
AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'nın "Kanlı 1923 Darbesi" Yorumuyla Açtığı Anket Tepki Çekti
AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'nın "Kanlı 1923 Darbesi" Yorumuyla Açtığı Anket Tepki Çekti
FIFA'ya Yeterli Gelmeyen Maç ve Turnuva Sayıları Futbolcu Sağlığını Yok Sayıyor
FIFA'ya Yeterli Gelmeyen Maç ve Turnuva Sayıları Futbolcu Sağlığını Yok Sayıyor