Can Yılmaz'ın En Az Kardeşi Cem Yılmaz Kadar Komik Olduğunun 15 Kanıtı

Can Yılmaz'ı hepimiz Cem Yılmaz'ın abisi olarak tanıyoruz. Aslında hakkında bilmediğimiz çok şey var. Kendisi 20 yılı aşkındır metin yazarı. Komedi Dükkanı’nın konsepti de, tüm metinleri de ona ait. Ayrıca Kafa Dergisi'nde her ay yazıyor. 

Sosyal medya kullanımına da önem veren Can Yılmaz, Twitter'da oldukça aktif. Biz de Twitter hesabını biraz inceledik ve en az kardeşi Cem Yılmaz kadar sizi güldürecek tweetlerini toparladık. İyi eğlenceler. 😂

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
30.12.2016

Herkes "kardeşini kıskanıyor onun gibi olmaya çalışıyor" demiş ama adamı biraz araştırırsanız alakası olmadığını görürsünüz. Ben de eskiden "Ulan Cem Yılmaz'ın abisi olmak ne zordur ya, hep geri planda kalırsın kardeşinle sağlıklı bir iletişimin olmaz" diye düşünüyordum ama Youtube'da Cem Yılmaz'ın Kötü Fikir Sanat videolarını izleyince fikrim değişti. Sonra birlikte katıldıkları bir iki programa daha baktım. Gördüğüm kadarıyla aralarında tam bir abi kardeş ilişkisi var, Can Yılmaz daha oturaklı ve korumacı, Cem Yılmaz zaten haylaz bir tip ama abisi ile birlikteyken daha da haylaz oluyor. Yalnız gecenin bu vakti oturup uzun uzun Cem Yılmaz'ın abisiyle olan ilişkisini analiz ettiğime inanamıyorum. İşte bunlar hep dersten kaçmak için yapılan anlamsız eylemler asdfghjkl.

aynı esprileri herkes yapıyor ünlü olmadığımız için aynı algıyı oluşturamıyoruz sadece.

31.12.2016

şimdi buraya gülmedim yazayım da cool görüneyim

TÜM YORUMLARI OKU (23)