Can Yaman'dan Duyanları Hayret Ettiren Açıklama: "Güzel Olmasaydım Daha Başarılı Olurdum!"

Son dönemlerde özellikle İtalya'da faaliyet gösteren ünlü oyuncu Can Yaman, yeni dizisi için yapılan lansmana katıldı. 'Viola come il mare' isimli yapımın lansman gecesinde söyledikleriyle gündeme gelen Can Yaman, iddiaları açıklamalarda bulundu. Gelin bakalım Can Yaman'ın başarısı hakkında neler düşünüyormuş. 👀

Son olarak Bay Yanlış dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu Can Yaman, uzun süredir faaliyetlerini İtalya'da sürdürüyor.

Yurt dışı çalışmalarını sürdüren Yaman, "Viola come il mare" isimli dizisi için düzenlenen lansmana katıldı.

Lansmanda Corriere della Sera'ya röportaj veren ünlü oyuncu kendi kariyeri ve başarısı hakkında beklenmedik açıklamaların altına imza attı.

Kendisini beğendiğini bildiğimiz Yaman, "Yakışıklı olmasaydım daha başarılı olurdum. Önyargıların ötesine geçmemiz gerekiyor." dedi.

Sözlerini "Benden daha yakışıklı insanlar var ama görünüşe azim, disiplin ve kararlılık gibi başka erdemler eşlik etmese uzağa gitmiyor." şeklinde sürdüren Yaman'ın söyledikleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Son olarak "Yetenek kadar güzellik de tek başına yeterli değil." ifadeleriyle röportajı noktalayan Can Yaman, güzelliğinin kendisine engel olduğu düşüncelerini bu şekilde paylaştı.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 👇

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Can Yaman'ın İtalyan Lisesi ve Hukuk Fakültesini Dereceyle Bitirdiğini Biliyor muydunuz?

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
28.09.2022

hayır bir ara cidden bir karizması vardı ama şimdi mağara insanı gibi. Şunu çok merak ediyorum. Erkekler iki vücut yapınca; kadınlar da iki göt büyüyünce neden kendilerini kainat güzeli/yakışıklısı ilan ediyor? Bu bir hastalık sanırım araştırılmalı...

28.09.2022

abi cidden öyle mağara adamı gibi dkdndjns

28.09.2022

dagdan inmis ayi!!!!!!!!evrimini henuz tamamlamamis amma velakin....ona hayran olan ondan da asagilik kadinlar oldukca..bu ve bunun gibi ayilar atar havalarini!!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ