Can Güvenliğini Kim Sağlayacak? Polis Gözaltına Almak İstediği Kişiye Bıçak Çekip, Kafasına Vurdu

Vatandaşın can ve mâl güvenliğini sağlamakla yükümlü polis memuru vatandaşa bıçak çekti. Gaziantep'te gerçekleşen olayda, polisin elindeki bıçağın sapıyla gencin sırtına vurduğu güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre Gaziantep İnönü Caddesi üzerinde babasına ait iddia bayisine bakan üniversite öğrencisi Metin Cemal Özkarslı, dışarıdan ses gelmesi üzerine kapı önüne çıktı.

Kavga büyüyünce trafik polisi, 24 yaşındaki Özkarslı’yı gözaltına almak istedi. Özkarslı dükkana girince trafik polisi ve arkadaşı da içeriye daldı.

İş yerinin kamera görüntülerinde trafik polisi tezgahın üzerinde bulunan bıçağı alarak, Özkarslı’yı tehdit ve darp etmeye başladı.

Gözaltına alınarak Şahinbey Polis Merkezine götürülen Özkarslı, iddiaya göre aynı polis tarafından karakolda da başından darp edildi.

Bunun üzerine Özkarslı, beyin kanaması şüphesiyle geceyi hastanede geçirdi.

Aile şikayetçi olmak için adliyeye başvurdu. Polis 'devlet büyüklerine hakaret etti' dedi....

O anlar kameralara böyle yansıdı 👇

Polisin davranışı sosyal medyada konuşuluyor: 'Hiçbir mazareti olamaz'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Tarikat Lideri Müslüm Gündüz Mehdi’nin Hayatta Olduğunu ve İstanbul’da Olabileceğini Söyledi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
17.03.2018

Bir yere kadar dedim ki "Belki polis haklıdır. Belki tutuklama kararında gerçek bir durum vardır. Yargılama olmasın." sonra "devlet büyüklerine hakaret etti" cümlesini gördüm ya. "O polislerin ağzına sıçayım" diyorum artık.

17.03.2018

yeniçeriler iş başında...

Pasif Kullanıcı
18.03.2018

yeniçerilere rahmet okutur bunlar

Ne kadar amatörce davranıyor.O karagaşada çok rahat bıçaklayabilirdi de.Ayrıca Bıçak çekmek nedir ya oldu olacak kelebek ile dolaşın.Şimdi bu söyleyeceklerim popülistlerin hoşuna gitmeyecek ama gerçekçi olmak gerek.Burda yapılan müdahale doğru değil ama salak gibi direnmeyi de anlamıyorum.I can't breathe diyen de böyleydi bu arkadaş da öyle.Ya git kardeşim karakola.Polislerin çoğu iyi eğitim almamış bunu bilmeyen mi var.Emin olun sizden çok tedirginler,ne yapması gerektiğini bilmiyor.Bir de sen olayı zorlayınca eli kolu birbirine dolaşıyor.Polis mi geldi.Sorun kimliğini hangi karakola götürüleceğinizi öğrenip bir yakınınıza söyleyin ve karakola gidin.Ve sadece avukatımı istiyorum konuşmuyorum deyin ama bu kargaşayı yaşamayı göze almazdım şahsen ben Allah korusun sırtına vurduğu bıçakla kargaşada bıçaklanabilirdi de

TÜM YORUMLARI OKU (25)