Can Dündar Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Can Dündar hakkında, sosyal medyada yaptığı paylaşım gerekçe gösterilerek 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatıldı. 

Gazeteci Can Dündar hakkında, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle 'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçlarından soruşturma başlatıldı.

'Süper savcı' gelmeyecek

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
05.09.2022

Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ne tacizci imama, ne soyguncu milletvekiline, ne ahlaksız ahlak bekçilerine, ne aile işletmesine dönen üniversitelere, ne mafya babasının ifşalarına ne de ifade özgürlüğünü kullanamayan halkın aldığı cezalara, her gün yeni bir zam, yeni bir haksızlık hukuksuzluk, yanan ormanlar yitip giden yüzlerce can, iptal edilen konserler vs vs vs güzel olan hiçbir şey yok artık hayal de kurmuyoruz kırıklıklarından yorulduk çok acı ki alıştım şaşırmıyorum, bu ölü toprağını 2023te atmayı diliyorum sadece o güne kadar zaman geciriyoruz

05.09.2022

cumhur başkanına hakaret nedir ya. bizim seçtiğimiz adam bize surtuk diyecek vatan haini diyecek ama biz onun hakkında yorum bile yapamiycaz sokayım böyle adalete

05.09.2022

Cinayete, soyguna, tehdite, yolsuzluklara sorusturma acmak yok... aslen sevmesemde bu adam simdi sorusturmalik ne yazmis ki? Adalet neydi?

TÜM YORUMLARI OKU (13)