Can Dostuna Veda Etmek Zorunda Kalan Kadının Duygu Yüklü Snapchat Hikayesi

'Köpeğinize veda etmek zor ancak bazen mecbur kalırsınız ve o da sizi affedecektir.' Bunlar köpeğine elveda demek zorunda kalan ve köpeğinin son gününü Snapchat'te iç acıtan bir hikayeye çeviren kadının sözleri. Köpüşün adı Hannah. Hannah hayatının son iki ayında sürekli kötüye giden ve ciddi nöbetler geçirmeye başlamış. Nöbetleri; böbrek, dirsek ve kalçaları için aldığı ilaçlarla daha da kötüleşmiş ancak ilaçsız ayakta bile duramayan Hannah, birkaç defa merdivenlerden bile düşmüş. Acısını artık dindirmeye karar veren sahibi, bunu yapmadan önce Hannah'ya saf sevgi dolu son gününü planlamış. Yaşlara boğulmaya hazır olun. İşte BoredPanda'dan bir araya getirdiğimiz o fotoğraflar.

"Farkında mı bilmiyorum... "

"Ne kadar zor olursa olsun vereceğim karara güveniyor."

"Ama biliyorum çok yoruldu."

"Merdivenler zor. Tepeler dağ gibi geliyor. İlaçlar yararsız."

"Ama o kararı vermek zorundaysam"

O zaman son gününü en güzeli yapmalı.

Hannah'nın rahatlaması ve güzel kokması için aroma terapiler yapılır.

💞

Güzellik benini de yaptık mıı.

"Ben güzelim."

Son bir leziz yemek.

Arkada bırakılan eski arkadaşlar...

Aileye veda.

Tatlış ojeler...

Şeker tırnaklar...

"O benim güzel yaşlı kızım."

Anne kucağında veterinere son yolculuk...

😭😭

Hoşçakal Hannah...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
AK Parti’de “Troll” Operasyonu İddiası: “Süleyman Amca” Savunması!
YORUMLAR

O son sarılış... Gitmesini istemiyorken, buna izin vermek zorunda olmanın seni paramparça edişi... Ve en yakın dostunla beraber kendinden bir parçaya da veda ediyor olmanın hüznü. Bunu birkaç gün önce görmüştüm ve şu an yeniden görmüş olmak ilk seferkinde bıraktığı etkiyi azaltmadı. Sanırım, böyle bir şeyi yaşamış olunca, isterseniz bu hikayeyi bin defa izleyin/görün aynı tepkiyi veriyorsunuz.

03.09.2016

Katılıyorum. Bir insanla dost olabilmek güzel bir şey. Ama bir hayvanla dost olabilmek harika bir şey. Ne olursa olsun yanında oluyorlar. Seni sonsuza dek seviyorlar. Sen de onları tabii. Ama artık olmayışları bu çok acı veriyor. Çünkü herhangi bir hayvanla dost olan birisi merhamet sahibidir. Konuşamayan derdini anlatamayan bir hayvanın acı çekişini gözlerinden anlamak derdinde çare arayıp bulamamak. Bu çok zor bir durum. Ve iki seferdir bu tür veda haberleri görmek beni mahvediyor. Bende kendi dostumu kollarım arasında kaybettim. İnanın çok zor. Korku acı ve diğer her şey sizi mahvediyor. Dediğim gibi aradaki duygusal bağ sözlerle değil sevgiyle kurulduğu için çok daha güçlü oluyor. O son fotoğrafta benim yaşadıklarımı yaşayan herkes kendini görür. Bu çok berbat bir duygu. Dediğiniz gibi azalmayan bir acı. Her seferinde göz yaşlarıma hakim olamayıp aynı tepkiyi veriyorum.

Hangisi daha kötü bilemedim.Birine son defa sarıldığını bilmek mi yoksa ona bir defa sarılamayacağının farkında bile olmamak mı ? Hainsin be hayat

08.09.2016

Haklısın...

03.09.2016

Son fotoğrafta kendimi gördüm. Bende böyleydim. Yalvarıyordum geri uyansın diye uyanmıyordu. Şuan onu çok iyi anlıyorum. Biz uyutnamıştık. Ama o sarılmadaki acizliği çok iyi bilirim. Dokunursun. Seslenirsin. Oyuncağını bile getirirsin. Ama uyanmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (56)