Can Ataklı'nın 'Erdoğan Seçimle Gitmez' Videosu Tartışma Yarattı

Can Ataklı 'Erdoğan seçimle gitmez' başlığıyla YouTube'da bir video paylaştı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle iktidarla gitmeyeceğini iddia eden Ataklı, 'Erdoğan'ın gitmesi için, çok büyük bir halk öfkesinin doğması gerekir, büyük bir doğal afet olması gerekir' dedi. 

Ataklı'nın ifadelerine pek çok tepki geldi.

Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevini bırakması için gerçekleşmesi gereken senaryolara değindi. Konuşmasına darbe ihtimali ile başlayan Ataklı, 'Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor.' dedi.

Ataklı, Erdoğan'ın ancak büyük bir doğal afet ile iktidardan gideceğini iddia etti.

'Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım.' diyen Ataklı şöyle devam etti: 'Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket… Çok büyük sel, çok büyük yangınlar… Hani Avustralya'yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi… Ama en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi.'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Ataklı'nın sözlerine tepki gösterdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Esenler Belediye Başkanı Göksü ise 'Zavallı' diyerek tepki gösterdi.

Ataklı'nın paylaştığı videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz 👇

İptal mi Edilecek? Varlık Fonu'na Devredilecek 75 Milyon Lira ile İlgili Resmi Başvuru
Mervsimler Tersine Döndü: Antalya'da Ocak Ayında Deniz Keyfi!
Kocasının Sadakatsizliğini Gizli Kamera ile Kayıt Altına Alan Kadına Mahkemeden Şok Karar!

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
YORUMLAR
04.01.2021

Adam hakli. Istanbul seciminde gorduk neler yapabileceklerini. Baskanlik secimini kaybetseler bu ulkeyi savasa bile sokarlar.

04.01.2021

Mevcut Anayasaya göre bir kişi 2 defadan fazla Cumhurbaşkanı olamıyor. Erdoğan halihazırda 2. kez Cumhurbaşkanlığı görevinde. Normalde tekrar aday olamaz. Ancak Erdoğan 1 kez aday olduktan sonra Referandum yapıldı ve Anayasa değişikliği oldu. Bazı çevreler bu değişiklikle ilgili yasanın resetleneceğini öne sürüyor. Sonuçta bu soru sorulduğunda çöl kertenkelesi gibi ölü taklidi yapmalarından durumun hala muğlak olduğunu anlıyoruz.

Pasif Kullanıcı
04.01.2021

kazanamayacaklarını anlasınlar. o seçimi yaptırmamak için savaş bile çıkartırlar.

04.01.2021

Yalanmi a.q doğru soylemis can agbi.. bu rezil yandas uckagitci hirsiz AQP pislik yapmadan demokrasi ile asla gitmez. hirsizi yakaladin diyelim ne olur agbi ben ettim sen etme deyince,sende insafa gelsen saliversen gitmesen polise(burdaki polis benzetmesi akp nin secime gitmemesi) gitmedigin icin seni kandırır,calmaya cirpmaya huzur bozmaya kaosa devam eder.akp de ayni o hesap..

TÜM YORUMLARI OKU (32)