Camiden 'Çav Bella' Çalınmasıyla İlgili Paylaşım Yapan Banu Özdemir Tutuklandı

İzmir'de bazı camilerde kimliği belirsiz kişilerce çalınan 'Çav Bella' şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan CHP üyesi ve eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tutuklandı.

Camiden müzik yayını yapılan anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, dün gözaltına alınmıştı.

‘Dini değerleri aşağılama’ suçundan adliyeye sevk edilmişti

Özdemir, emniyette ifadesinin alınmasının ardından, bugün öğle saatlerinde ‘Dini değerleri aşağılama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Banu Özdemir çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ne olmuştu?

Cami Hoparlöründen 'Çav Bella': Tweet Atan Bir Kadın Gözaltına Alındı, Başka Bir Camide 'Yuh Yuh' Çalındı

Popüler İçerikler

Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
YORUMLAR
22.05.2020

Bademciler serbest Kadirova faili serbest Ensar vakfı sucsuz Bu kadın tutuklu vay be muhtesem ülkem gelecek için el ele verip s2n ulkenin anasını

22.05.2020

İslâm'a muhalefet eden din düşmanlarının her zaman kaybedeceğini Bakara makara diye her cuma bir ayet sallayan Egemen Bağış'ın Prag'a elçi olarak atanmasından biliyoruz zaten! Bunu biatçıların hatırlatmasına gerek yok tekrardan.

22.05.2020

blizzard bir terör sevicisin bir İslam düşmanı bir hristiyan destekçisi bazen de Atatürkçüsün dünya bu kadar dönmüyor be.

22.05.2020

Samimiyetinizi camilerden yükselen seçim şarkısı (dombira) ile gördük. Yazık ki provokasyon konusunda çok ustasınız akepeli mankurtlar

TÜM YORUMLARI OKU (65)