‘Camdan Aşağıya Atarım’ Tehdidi: Eski Kocasını Bıçakladı

Mersin’in Erdemli ilçesinde boşandığı eşiyle tartışan 31 yaşındaki A.S., S.D.’yi bıçakladığı için gözaltına alındı. A.S. ifadesinde, eski kocasının kendisini balkondan aşağıya atmakla tehdit ettiğini söyledi.

Erdemli’nin merkez mahallesinde boşandığı eşiyle yeniden birlikte yaşamaya başlayan A.S. ile S.D. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada A.S, bıçakla eski eşini yaraladı.

Yaralanan S.D, ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı, A.S. ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.S, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Şüphelinin ifadesinde, eski eşinin kendisini darp ettiğini, sonrasında da balkondan aşağıya atmakla tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Kayınbiraderini Öldürüp Başında Bekledi! 'Namusumu Temizledim'
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Ahmet Çakar, Zorbay Küçük, Mert Hakan Yandaş: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Bahis Açıklaması
İlber Ortaylı’dan “Ayasofya Ziyarete Kapatılsın” Önerisi
Galatasaray-Samsunspor Maçındaki Son Dakika Pozisyonu Çok Konuşuldu