Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut Diziden Neden Ayrıldığını İlk Kez Açıkladı

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, adım adım finale gitmesine rağmen çıtayı sürekli üst seviyelere çıkartarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Heyecanın had safhaya ulaştığı dizide geçtiğimiz bölümün en çok konuşulan olayı kesinlikle dizinin Gülcihan'ının ölmesiydi.

Oyuncu Devrim Yakut tarafından canlandırılan Gülcihan karakteri yatağında uyurken vefat ederek diziden ayrılsa da diziden neden ayrıldığına dair herhangi bir açıklama yapılmadığı için iddialar ortalıkta dolaşıyordu.

Çekimlerine yeniden başlanan Behzat Ç.'nin kadrosuna girdiği için Camdaki Kız'dan ayrılmak istediğine yönelik iddialar ortalarda dolaşırken, Devrim Yakut bu iddialara açıklık getirdi.

Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk olarak katılan Yakut, Camdaki Kız yolculuğunun sona ermesiyle ilgili şu sözleri söyledi:

"Benim Camdaki Kız'dan ayrılma sebebimi pek çok seyredenimiz Behzat Ç. ile yaptığım anlaşma yüzünden ayrıldığımı düşündüler. Öyle haberler çıktı."

"Konuyla hiçbir ilgisi yok. Ben Behzat Ç.'yle aylar önce anlaşmıştım zaten, yaz döneminde çekilecek bir işti. Bir platform işi."

"Dolayısıyla Camdaki Kız'ı o yüzden bırakmadım yani karakterin ömrü vefa etmedi yani öyle diyelim."

Aslı Şafak'ın 'Bu etik açıdan hoş karşılanan bir şey olmuyor mu?' sorusuna ise Yakut şu şekilde yanıt verdi:

"Biz tabii ki aynı anda iki ulusal kanalda dizide oynayamayız. Sözleşmemiz gereği de etik gereği de. Ama bu platformlar çıktığından beri esas işimizi aksatmamak koşuluyla platformda çalışabiliyoruz."

"Ama benim haberlerim şöyle çıktı, sanki ben Behzat Ç. için Camdaki Kız'ı bırakıyormuşum gibi. Öyle olmadı, ikisi ayrı ayrı durumda. Yoksa orada etik olarak bir sıkıntı yok."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Camdaki Kız'ın Kilit Karakteri 'Laz Kızı'nı Kimin Canlandıracağı Belli Oldu!
Camdaki Kız Gülcihan Diziden Ayrıldı! Camdaki Kız Dizisinin Gülcihan'ı Devrim Yakut'un Yeni Projesi Belli Oldu
Nalan ve Hayri İçin Son Yaklaşıyor! Finale Adım Adım Yaklaşan Camdaki Kız Kitapta Nasıl Bitiyor?

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
13.05.2023

Sözleşme gereği iki dizide aynı anda bulunamaması anlaşılır bir durum. Ki zaten dizilerin süreleri de göz önünde tutulduğunda imkansız. Ama hanımefendi etik bir durum olmayacağından bahsetmiş. Öyle bi palavra yok. 90'larda aynı anda birden fazla dizide rol alan bir yığın usta oyuncu vardı. Onlar etik bir iş yapmamış mı oluyor? Biraz lafını tartarak konuşsa keşke koskoca kadın...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ