Camdaki Kız'ın Başrolü Burcu Biricik 'Feride'ye Veda Sahnesiyle Yüreklerimizi Dağladı

Geçtiğimiz hafta yılbaşı arası veren Camdaki Kız yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Perşembe akşamı yayınlanan yapım bir kez daha izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Son olarak 64. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Camdaki Kız'a başrol oyuncu Burcu Biricik damga vurdu. 'Nalan' karakterine hayat veren güzel oyuncu, annesi 'Feride'nin öldüğü sahnede gösterdiği performansla hepimizi gözyaşlarına boğdu.

Gelin o sahneyi görelim.

OGM Pictures imzası taşıyan Camdaki Kız, Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı isimli romanında ekranlara uyarlanan popüler dizilerden biri.

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından olan dizi 8 Nisan 2021 tarihinde yayın hayatına başladı. O günden bu yana ekranların en sevilen dizilerinden biri oldu Camdaki Kız.

Nur Sürer'in hayat verdiği 'Feride' karakteri senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Dizinin sevenlerini üzen bu haberin ardından usta oyuncunun ekibine yaptığı duygusal veda dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz hafta Kanal D'nin izleyenleri ekranlara kilitleyen bölüm sonrası gazetelere Feride İpekoğlu'nun ölüm ilanını vermesi ortalığı ayağa kaldırmıştı. Birçok insan Nur Sürer'in vefat ettiğini zannetmişti.

Reyting rekorları kıran Camdaki Kız'ın 64. son bölümüne damga vuran olay 'Feride'nin ölümü oldu. Dizinin sevenlerini üzen bu gelişme geçtiğimiz hafta öğrenilmişti.

İlgiyle izlenen yapımın bu bölümünde devleşen isim ise başrol oyuncusu Burcu Biricik oldu. 'Nalan' karakterine hayat veren güzel oyuncun performansı ayakta alkışlanır cinstendi.

Annesi 'Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlanan 'Nalan'ı canlandıran Burcu Biricik'in yüreklerimizi sızlatan sahnesinde Sezen Aksu'dan ''Git'' şarkısının çalması ise gözyaşlarımıza hakim olmamızı imkansız hale getirdi.

Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Devrim Yakut ve Tamer Levent'in de Biricik'e eşlik ettiği sahne uzun süre hafızalarda kalacak gibi görünüyor.

''Anne! Annemi almayın'' repliğiyle ciğerimizi dağlayan başarılı oyuncunun bu performansı sosyal medyada da gündem oldu elbette.

Hadi gelin 'Nalan'ı karakteriyle ağlamaktan içimizi çıkaran Burcu Biricik'e sosyal medyadan gelen yorumlara bakalım...

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

İşte Burcu Biricik'in Sezen Aksu'nun 'Git' şarkısıyla devleştiği sahne...

Bizler de bu sahneyi oynamayıp adeta yaşayan Burcu Biricik'e tüm duyguları iliklerimize kadar hissettirdiği için teşekkür ediyoruz. Böyle oyunculukları çok özlemişiz...

Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Gerçek Sanılmıştı: Camdaki Kız Feride'nin Ölüm İlanının Nur Sürer'den Habersiz Verildiği Ortaya Çıktı
Yeni Süleyman Çakır Vakası: Camdaki Kız'a Veda Eden Feride Karakteri İçin Gazetede Vefat İlanı Yayımlandı!
Son Sözleri Ağlattı: Camdaki Kız'ın Feride'si Oyuncu Nur Sürer Diziye Veda Etti

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
13.01.2023

İzlemeyenler beğensin 👍🏻

13.01.2023

👎 verenler Yıldız Kenter, Müşfik Kenter vb. değilse keşke bu kadar kıskançlıklarını dışa vurmasalardı...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ