Camdaki Kız'da Beklenmedik Vedaların Ardı Arkası Kesilmiyor: Hangi Oyuncular Diziden Ayrılıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Camdaki Kız adeta yaprak dökümü yaşıyor. OGM Pictures imzası taşıyan Camdaki Kız, geçtiğimiz sezonda resmen reyting rekorları kırıyordu. Bu sezon ise beklediği karşılığı alamadı. Bunun üstüne diziye sevilen pek çok oyuncu peş peşe veda ediyor. Bakın hangi oyuncular Camdaki Kız'a veda ediyor...

Ekranların en sevilen dizisi Camdaki Kız, yeni sezonunda beklediği reytingi elde edemeyince değişikliğe gitmeye karar verdi.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız'ın başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceylan ve Hande Ataizi yer alıyor bildiğiniz gibi.

Üçüncü sezonda beklediğini elde edemeyen Camdaki Kız'dan üst üste ayrılık haberleri almaya başladık. Bunlara dizinin başrol oyuncularından bir tanesi de dahil.

Camdaki Kız'ın Pervin'i Laçin Ceylan'ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Aynı şekilde Cana'nın eşi Alp karakterinin de senaryodaki öyküsünün sona erdiğini öğrendik. Yani Tolga Çıklaçiftçi Camdaki Kız'la yollarını 62. bölümde ayırıyor.

Aynı şekilde dizimizin kötü karakteri ve başrol oyuncularından biri olan Cana, yani Hande Ataizi diziden ayrılıyor. Rolü gereği hamile olan Ataizi'nin 61. bölümde ekrana veda etmesi bekleniyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Ekranlarda Fırtınalar Estiren Camdaki Kız'a Başrol Oyuncularından Biri Veda Ediyor
Camdaki Kız, Uzan Ailesini mi Anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu Kitapları Hakkında Merak Edilenleri Anlattı!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
01.12.2022

Hande Ataizi iyi oyuncu, karakteri kötü olsa bile izlemek güzeldi. Ama şu Pervin ve kızı çok zorla eklenmiş gibiydi diziye rahatlıkla güle güle diyebiliriz. Cana’nın kocası olsa da olur olmasa da olur zaten

01.12.2022

Haha bugünkü berbat bölümü izledikten sonra aklıma gitmesi gereken biri daha geldi: Cemal Hünal, Türk dizi ve filmlerinin serseri bencil erkek itemi… zorla eklenmiş hikayelerden biri de onun karakteriyle Selenin olayı🤮

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ