Camdaki Kız 49. Bölüm İzleme Ekranı: Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzleme

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Hande Ataizi, Feyyaz Şerifoğlu'nun bulunduğu dizi, geniş bir izleyici kitlesine sahip. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizi, güçlü bir konuya sahip. İşte dün akşam yayınlanan yeni bölümünü kaçıranlar için Camdaki Kız tek parça full izleme ekranı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta 2. sezonuyla izleyicilerle buluştu.

İlk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan yönetmenliğinde Nadim Güç'ün bulunduğu dizinin senaryosunu ise Seda Altaylı ve Yeşim Aslan yazdı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yaşanan olaylar izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Camdaki Kız'ın 49.bölüm özeti...

Camdaki Kız 49. Bölüm Özeti

Rafet, Sedat'ın daha fazla hapishanede kalmasına göz yumamaz ve Cana'ya giderek yardım ister. Sadece Rafet değil, aynı zamanda Feride ve Cana'da Alp'in şikayetini geri çekmesi için elinden geleni yapmaya çalışır. Nalan, notu bırakanın kim olduğunu öğrenmeye çalışırken Hayri ile de görüşmeye devam eder.

Muzo, Nalan'dan sonra aşık olduğu kişi olan Pera'nın terk etmesine dayanamaz ve odasında baygın halde bulunur. Selen ise Nalan'ı dışlayarak her olaydan onu uzak tutmaya çalışır. Nalan ise onu görenin Selen olduğunu düşünmektedir.

Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

CAMDAKİ KIZ 49. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

İlginizi çekebilir;

Geçen Haftanın En Çok Konuşulan Dizi ve Yarışmaları Açıklandı: İlk Sırada Hangi Yapım Var?
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in Başrol Olduğu Yalı Çapkını Dizisinin Karakterlerini İnceliyoruz!
Bolca Özlem İçerir: Herkesi Ekran Başına Toplamayı Başaran 1996 Yılında Yayınlanmış 11 Dizi

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Tarikat Lideri Müslüm Gündüz Mehdi’nin Hayatta Olduğunu ve İstanbul’da Olabileceğini Söyledi