Camdaki Kız 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Feride ve Adil Nalan'ın ismini koyarken Feride'nin ismin anlamını söylemesi tüyleri ürpertir. Sedat'ın Cana ile haberlerinin magazine düşmesiyle Karaoğlu ailesinde panik yaşanırken Feride ise Nalan'ın tek göz yaşında boğarım onları demesi dudak uçuklatır. Rafet ve ailesi Nalan'ı düşünürken Nalan ve Sedat'ı tekrar nasıl bir araya getireceklerini sorgular. Öte yandan Nalan Adil'e sözlendi diye evlenmek zorunda olup olmadığını sorarken oldukça üzgündür. İşte Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Sedat’ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan’ın üzerindeki baskıyı artırır. Nalan’ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana’yla buluşur. Cana, Nalan’la konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat’a pahalıya mal olacaktır.

Sedat, Nalan’la konuşup, özel dairede gördüklerinin kendisine ait olmadığını anlatır. Nalan, Sedat’a yeniden güven duyar, sevdiği adamla evleneceği için mutludur. Yaklaşan felaketten habersiz olan Sedat, bu sorunu da çözdüğü için rahatlar.

Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmaz. Fotoğraflar, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemeyi başarabilecek midir?

Popüler İçerikler

Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!
Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Ölüm Haberiyle Hepimizi Şoke Eden Avrupa Yakası'nın Kubilay'ını İlk Kez Bu Sahne ile Tanımıştık!