'Cam Skandalı' Satışları Engellemedi: Elon Musk, Cybertruck'ın 200 Bin Adet Sipariş Aldığını Açıkladı

Tesla CEO'su Elon Musk, tanıtımında yaşanan 'cam skandalı'na rağmen 2021 sonunda piyasaya çıkması beklenen elektrikli pikapları Cybertruck'ın 200 bin adet sipariş aldığını açıkladı.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, geçen hafta California'da düzenlenen lansmanda köşeli hatlara sahip, çelik kasalı aracın 'kırılmaz' denen camları sahnede kırılmış ve Cuma günü Tesla hisseleri yüzde 6 değer kaybetmişti.

Musk daha sonra yine Twitter'dan siparişlerin 200 bin adede ulaştığını belirtti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Yaşanan olay sosyal medyada da gündem olmuştu 📌

Hani Kırılmıyordu? Elon Musk'ın CyberTruck'ının Zırhlı Camı Kırılınca Goygoycuların Diline Düştü

'3 saniyede 100 km'ye çıkıyor'

Üç saniyede 100 kilometre hıza ulaşabildiği belirtilen Cybertruck'ın yaklaşık 40 bin dolarlık en ucuz modeli, bir şarjla 402 kilometre gidebiliyor. 69 bin 900 dolarlık modelin menzili ise 804 kilometre. 6 kişilik araç 1587 kilogram yük taşıyabiliyor

Cybertruck'ın detaylı özellikleri için 👇

Tüm Dünyada Yankı Uyandıran Elon Musk Projesi 'Cybertruck' Aracının Tüm Özellikleri

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
25.11.2019

70 bin dolar :( burada 1 milyon TL

25.11.2019

Seviyorum bu adamı. Gelecekte belki 100 belkide 200 yıl sonra örnek tesla gibi mucit olarak anılacağı kesin. Yani şuan günümüzün en önemli insanlarından biri.

25.11.2019

acikcasi bu kadar marjinal bir model gormek oldukca sasirtti. sahsi gorusum son derece cirkin olmus ama sonradan arastirinca bu marjinalligin mantikli bir hedefi oldugunu ogrendim. amerikada tum binek araclar arasinda en cok satan model ford f150 pick up. geri kalan cok satan pickuplarin hepside f150nin benzeri. ve diger segmentlerden farkli olarak cok yuksek bir marka sadakati mevcut. pickup sahipleri ust uste hep ayni model araci aliyorlar. tesla disa bu kadar kapali, farkliligin olmadigi bir alana tamamen marjinal ve farkli secenek sunarak girme yolunu secmis. ilk izlenimlerden stratejisi isabetli gibi duruyor.

İlk araba çıktığında kimse tarafından beğenilmemişti. Hem arabayla hem de arabayı satın alanlarla dalga geçenler patladı :D

TÜM YORUMLARI OKU (17)