Call of Duty Oynarken Minik Kızı Sayesinde Hayatta Kalan Baba

Clever Tricks isimli Twitter kullanıcısı, hesabından kısa ama etkili bir video paylaştı. Call of Duty: Black Ops 4 oynayan baba yanındaki 5 yaşındaki Melody isimli kızının uyarısı sayesinde hayatta kaldı. Kızının uyarısıyla düşmanını/rakibini fark eden baba hayatta kalmayı başardı ve ufak kızıyla da gurur duydu!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
05.12.2018

Ben bıraktım bu oyunları. Bazen çok canım istiyor ama yapacak bir şey yok. Yeni oyunlarımız çocuk gelişimi, eğitimi ve onun eğleneceği şeyler. Evet bu oyunlar güzel ama zerre faydası yok bunu hepimiz biliyoruz. Hele hele o yaşta çocukların görmesi bile aşırı sakıncalı.

05.12.2018

Kesinlikle öyle ama bir zamandan sonra önceliği çocuklarımıza veremiyorsak ileride ciddi sıkıntılar olur bence. Benim düşüncem bu yönde. Biraz büyüsün kısmet olursa ondan sonra beraber oynarız. :D

tam da beş yaşında çocuğun oynaması gereken ölçüde şiddet ve kan içerdiği için siz de paylaşarak sizin de yapacağınız işin....

Babasini uyarmamis amk oteki oyuncu 5 yasindaki kiz, elemani oldurup babasini kurtarmis hatta adam da diyor "that's amazing, this guy just got murked by 5 year-old"

TÜM YORUMLARI OKU (14)