Call of Duty 2023'ten İlk Detaylar: Çıkış Tarihi ve Çok Daha Fazlası

Oyun dünyasının en popüler serilerinden Call of Duty'nin sıradaki oyunu için yeni bilgiler geldi. Şimdilik Call of Duty 2023 olarak anılan projeden çıkış tarihi gibi kritik bilgiler var.

Call of Duty serisinin şimdilik son oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2 satış rakamları ile Activision'ın yüzünü güldürmüştü.

28 Ekim 2022'de oyuncuların beğenisine sunulan oyun haftalarca çok satanlar listelerinin tepesinden inmemiş, oyuncuların yıllardır hasret kaldığı Call of Duty deneyimini sonuna dek yaşatmayı da başarmıştı.

Activision yeni bir oyun için kolları sıvamış durumda.

Call of Duty 2023 olarak adlandırılan projeye dair ilk söylentiler aylar önce gün yüzüne çıktığında yapımın Call of Duty: Modern Warfare 2 için tam teşekküllü bir DLC olacağı söylentileri çokça dillendiriliyordu. Ancak gelen yeni haberlere göre karşımızda apayrı bir oyun olacak.

Call of Duty 2023 ile Modern Warfare evrenine geri dönebiliriz.

Dillendirilen iddialar Activision'ın karşımıza Modern Warfare 3 ile de çıkabileceği yönünde. Call of Duty: Modern Warfare 2'nin büyük başarısının ardından böyle bir hamle hiç de mantıksız görünmüyor.

Call of Duty 2023 için belirtilen çıkış tarihleri de ortaya atılmış durumda.

10 Kasım 2023'te kavuşacağımız iddiaları gündemde olan oyun PC, Xbox Series X/S ve PS5 haricinde eski nesil konsollar PS4 ve Xbox One için de gelecek gibi görünüyor. Ayrıca oyunun tam sürümünün yayınlanmasından önce bir de beta süreci bizleri bekliyor gibi görünüyor.

CS:GO Tüm Zamanların Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı: Yıllar Eskitemiyor
Oyun Devi Bungie'den Deprem İçin Bağış Kampanyası
Yaşayan Efsane! Team Fortress 2'ye Seneler Sonra Dev Bir Güncelleme Gelecek

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
20.02.2023

Bence mw3 değil. Satış rakamları ne kadsr iyi olsa da bu kadar hızlı devam oyunu çıkartmazlar. Eğer öyleyse de çok yazık o zaman. Mw2 bu kadar tutmuşken birkaç yıl bu oyuna destek verseler daha çok kazanırlardı. Yeni oyun çıksa da dlc nim geleceğini düşünüyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ