Çalıştığı Sırada Üstüne Yıldırım Düşen Endonezyalı Güvenlik Görevlisi Sağ Kurtuldu

Endonezya'nın başkenti Jakarta'da bulunan bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan 35 yaşındaki Abdul Rosyid, çalıştığı esnada üzerine yıldırım düşmesi sebebiyle yere yığıldı.

Arkadaşları korkuyla yanına giderken Rosyid yaşıyordu. Hastanede gördüğü tedavi sonrası taburcu olan Abdul Rosyid'in durumunun iyi olduğu söylenirken olaydan sadece ellerinde bulunan yanık yaralarıyla kurtulduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak Cilincing Polis İstihbarat Birimi Şefi Slamet Wiyono, olay anında Abdul Rosyid'in elinde telsiz olduğunu ve bu yüzden üzerine yıldırım düşmüş olabileceğini belirtti.

İşte yıldırımın düşme anı: 👇

Popüler İçerikler

Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
Büyük İddia: Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı, Sevgilisinin Eski Sevgililerini Gözaltına Aldırdı
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
YORUMLAR
26.12.2021

yildirim ilginc bir olay. bazen koca agaci ortadan ikiye boldugunu goruyoruz, bazen elektrik direklerini bin parcaya ayirip havaya ucuruyor, bazende direk uzerine dustugu adama neredeyse hic bir sey yapmiyor.

27.12.2021

Topraklama ile ilgili olay tamamen. Topraklaman sağlamsa ölürsün, elektrik üzerinden akıp giderken senide öldürür ama topraklama yapmazsan yani elektriğin akmasına izin vermezsen sadece üzerine yıldırım düşmüş olur. Misal çıplak ayaklı yada bir metale dayanmış vb olsaydı adam patlardı.

Yıldırım her zaman en iyi iletken üzerinden en kısa yolu takip ederek yere ulaşır, adamın şansına hava yağışlı muhtemelen üzeride ıslak yıldırım adamın üzerindeki suyu takip ettiği için hayatta

27.12.2021

Şemsiye ah şemsiye.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ