Çalışmalarına Daha Çok Türk Ünlüleri Yansıtan Suriyeli Sanatçıdan 19 Şahane Çizim

22 yaşındaki Suriyeli çizer Jawad Alghezi, Seattle'da yaşıyor ve sanat okuyor. Türk dizilerine, dolayısıyla Türk ünlülere bir hayranlığı olduğu için çizimlerinde daha çok bildiğimiz isimlere yer veriyor. Bunları Instagram hesabında da takipçileriyle paylaşıyor. Biz çizimlerine bayıldık ve bu sizinle de paylaşmak istedik. Elçin Sangu şahane olmamış mı? 😊

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
25.06.2016

Kendilerinden daha cok benziyo amk

Pasif Kullanıcı
25.06.2016

olucak böyle yeteneğin gideceksin cafe tarzı bir yere, gözüne kestirdiğin yanlız oturan bir kadının resmini çizeceksin ona çaktırmadan, bakışlarınla rahatsız etmeden. Sonra kalkıp gideceksin, giderken masasına bırakacaksın çizdiğin resmi ama tek kelime etmeden yüzünde hafif bir tebessümle sonra arkana bakmadan gideceksin hızlı adımlarla :)) Hayatı boyunca unutmaz o kadın, tatlı bir anı, hatıra olarak kalır.

Pasif Kullanıcı
26.06.2016

Yok be yawrum fantazili bir abaza olsaydım; Senin bacının donunu kafama geçirip, seni domaltıp sikerdim. ve kız kardeşine dokunmazdım . Ama öle biri değilim . yükarıyı götünle değil gözünle okursan ve çok az beynini kulanırsan anlarsın abaza olmadığımı. ( resmi çizip masasına bıraktım, bırak sevişmeyi muhabbet bile etmedim, yatağa atmaya çalışmadım, bu nasıl abazalık ) Gözünün Korneası'nı siktiğim şuursuzu, düzğünmü okuyamıyosun yoksa okuduğunumu anlamıyosun. ?

Pasif Kullanıcı
25.06.2016

Benden yetenek alıp bu insanlara mı dağıttı yüce rabbim acaba diye sorguluyorum bazen.

26.06.2016

profildeki resimi sen mi çizdin çok yetenekliymişsin aslında niye böyle söylüyorsunki :D

TÜM YORUMLARI OKU (79)