Çalışmaların Ağır İlerlemesi Sebebiyle İnsanlar Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Yardım Çağrısında Bulundu

Türkiye bugün kabus gibi bir güne uyandı. Birçok ilde yıkıma sebep olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından hem arama kurtarma ekiplerine hem de yardım malzemelerine ihtiyaç oldukça fazla.  Deprem bölgelerine doğru yardım ekipleri ve gönüllüler yola çıktı. Fakat yine de her yere ulaşılamadı. Bu yüzden insanlar sosyal medyadan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne çağrıda bulundu.

Dün gece meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Türkiye'nin dört bir yanında yardım kampanyaları başlatıldı. Bölgeye çok sayıda yardım ekibi gitti.

Fakat yine de birçok bölgeden henüz yardımların ya da yetkililerin bölgeye ulaşmadığı ile ilgili haberler alıyoruz.

Bu sebeple insanlar sosyal medyadan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne çağrıda bulunmaya başladı;

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Sosyal medyadan gelen tepkiler bu şekildeydi fakat TSK Twitter hesabından gün içinde yaptıkları çalışmalarla ilgili paylaşımlar yaptı.

twitter.com

Deprem bölgelerine çok sayıda ekibin gönderildiği videolar yayınlandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Özel Harekat Başkanlığı'na Bağlı Askerlerin Malatya Merkez'de Bir Aileyi Kurtarma Anı
Güvenliği Sağlamak İçin Türk Askeri Deprem Bölgelerine Sevk Ediliyor!
Komutanını ve Arkadaşlarını Göçük Altından Çıkarmak İçin Mücadele Veren Asker

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
06.02.2023

Ülkenin en ücra köylerinde ormanı için deresi için eylem yapan köylülerin karşısına anında yüzlerce jandarmayı ve polisi yığan devlet koskoca kentlere 20 saattir arama kurtarma ekibi gönderemiyor. İHA-SİHA yaptık, Libya'ya Suriye'ye asker yığdık, oradan girdik buradan çıktık diye her gün boş boş şov yapıyorsun ama karın kışın ortasında enkaz altındaki belki de yüzbinlerce insana 20 saattir yardım edemiyorsun.

06.02.2023

Asker bütün günden beri deprem bölgelerinde, aramalara da katılıyor her türlü yardımı da yapıyor.Namus ve şereften arınmış bu veledi zinalar her afette ve feci ahvalde ifriralarla,provokasyonlarla milleti ayrıştırma siyasi rant kasma peşinde.Tüm ülke bir olmaya çalıştıkça bunlar ayrıştırıyor, devlet bunların soluğunu kesmek için ne bekliyor acaba daha.

07.02.2023

Hollanda da haberlerde Türkiyenin güçlü bir ordusu var ama yardıma katılan asker çok az neden insanlar ölüyor neden Askerler yardım etmiyor dedi Askerimiz lagvedilmiş devletimiz yıkılmış hala kendimizi kandırmayalım Devletimiz var diye.Devletin askeri neden vardır Millet ölmesin diye gerekirse savaşır gerekirse felaketlerde sokağa ilk çıkar 99 depremini hatırlatın şu kötü günlerden sonra Hukumetimizi değil Devletimizi yeniden Kurmamız bu Milleti Tekrar Devleti olan bireyler haline getirmemiz lazım

TÜM YORUMLARI OKU (4)