Çalışmak Zorunda Olan Öğrencisine Hakaret Etti: Uşak Üniversitesi'ndeki Dekanın Konuşmaları Ortaya Çıktı

Uşak Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Ramazan Altınay, son dakika dersin yapılacağını haber verince bir öğrencisi çalıştığını ve son dakika haber verilmesinin yanlış olduğunu söyledi. 

Öğrencisiyle odasında tartışan Altınay, öğrencisine hakaret ve küfür ederek odasından attı.

Uşak Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan bir öğrenci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Ramazan Altınay'la ders günleri konusunda tartışma yaşadı.

'Gelmeyeceksen s... ol git'

Yaşanan tartışma sırasında Dekan Altınay öğrencisine birçok kez hakaret etti. Öğrencisiyle anlaşamayan Altınay öğrenciyi odasından 'Lan defol git buradan hadi. Benim elimden bir kaza çıkar. Geleceksen gel, gelmeyeceksen s... ol git' diyerek odasından kovdu.

Öğrenci dekanla arasındaki tartışmayı ve maruz kaldığı hakaretleri telefonuna kaydetti👇

Öğrenci olay öncesinde yaşanan WhatsApp konuşmasını da paylaşan öğrenciye Dekan Altınay'ın "Sen çok konuşuyor musun her zaman böyle" diye sorduğu görülüyor.

Hakkında 'Milli Güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı ile ilişkili' soruşturması açılmış

Altınay'ın daha önce ‘Milli Güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara yada terör örgütlerine üyeliği veya iltisakı yada bunlarla irtibatlarının bulunduğu tespit edilmiş olduğu bildirilen’ kişilerden biri olduğu iddiası ile hakkında soruşturma yürütüldüğü ancak buna rağmen 2019 yılında Eğitim Fakültesi’ne Dekan atandığı ortaya çıktı.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberin Mahmut Efendi ile Konuştuğunu İddia Etti
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
10.11.2021

Ya bu saygısız seviyesiz insanlar nasıl dekan olabiliyor anlamış değil. Her eğitimin özünde rica yatar. Bu ve bunun gibi insanlar hala kemer ile döverek ders vermeye çalışıyor. Bu kişinin torpille bir yerlere geldiğini düşünüyorum.

Pasif Kullanıcı
12.11.2021

Akp götü yalıyorlar.

10.11.2021

yüksek lisans yapıyormuş çoluk değil çocuk değil çalışıyordur tabikide adam işini senin ona verdiğin programa göre ayarlamıştır.. Kendi istediği zaman okula gittiği için tabi herkesi kendi gibi başı boş sanıyor..

10.11.2021

İşte bu nedenle Dünya'nın en iyi üniversiteleri arasında kayda değer bir başarımız yok. Ne yazık ki hocalarımız donanımlı bir bilim insanı yetiştirmektense ego yarışı derdinde. Yazık. Çok yazık.

Hem öğrencilik hayatımda hem de kısa sürede olsa üniversitede çalışma hayatımda. akademik kadrodan midem bulandı. EGO larından ne yapacağını bilmiyorlar. Bir halta yaramadan sadece kelime kalabalığı ile bilmiş bilmiş konuşmaktan öteye geçemiyorlar. Karşısındakilerin insan olduğu unutuyorlar veya 2. sınıf insan muamelesi yapıyorlar. Öğrenciler de az değil ama eğitim sektör haline geldiğinden beri zaten çok iyi değildi ama iyice berbat oldu.

TÜM YORUMLARI OKU (34)