Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Emekli Maaşı ve Çalışma Saatleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaynak

Bakan Işıkhan, 2024 yılında emekli olacak vatandaşlar ve 2025 yılında emekli olacak vatandaşların aylıkları arasında oluşacak farkla ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

2024 ile 2025 yılında emekli olacak vatandaşların maaş farklarıyla ilgili soruya yanıt veren Işıkhan, bu konuda henüz bir netlik olmadığını ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte çalıştıklarını açıkladı.

Ayrıca Bakan Işıkhan, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile de bir görüşme gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Son olarak, "Çalışma saatlerinin kısalmasına yönelik bir çalışmanız var mı?" sorusuna da yanıt veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, böyle bir çalışmalarının olmadığını dile getirdi.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

İsrail'den Gece Yarısı Saldırısı: Şam'da Peş Peşe Patlamalar
Cinsel İstismardan Kaçan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu Polise Sığındı: 18 Kişiden 10'u Tutuklandı
Arnavutluk Meclisinde Ortalık Karıştı: Muhalefet Milletvekilleri Sandalye Yaktı

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR
01.10.2024

erken seçim şart akepenin söz sahibi olmadığı bir hükümet gelmedikçe bu ülkenin hiç bir alanında hayırlı bir iş olması mümkün değildir... köle gibi çalışıp sadece hayatta kalmaya devam ettiren bir sisteme bakalım daha ne kadar dayanılacak...

01.10.2024

En iyi haliyle haftanın 5-6 günü yemek molasıyla beraber günde 9 saat çalış, sabah-akşam yol trafik derken 2 saatini harca. 8-9 saat uyu geriye kalan 4 saat. Bu kadarcık saatte insanlar kendilerine mi, ailesine mi vakit ayırsın Gezip dolaşıp sosyalleşsin mi, ruhunu bedenini mi dinlendirsin? Sonra neden ülke bu kadar psikolojisi bozuk insanla dolu. Gerçekten çok yazık bu ülkeden bir halt olmaz artık.

01.10.2024

ama bu mesai saati azaltma memurlar için özel sektöre birşey yapamazlar

01.10.2024

Bakan; bakma eylemini yapan kimse anlamındaymış. Ama ben çok boş bakıyorum. Başka boş bakan var mı acaba?

TÜM YORUMLARI OKU (12)