Çalışanlarına Çöpten Yiyecek Toplatan Tantunici: 'Bunlar Isırılmamış Bile, Yıkayıp Koyacağız'

İstanbul Kadıköy'de her gün yüzlerce kişinin yemek yediği bir tantunicide akıl almaz görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu tantunicide müşterilerden kalan tüketilmemiş ürünler, işletme sahibinin isteğiyle çöpten toplanıp tekrar servis için hazır ediliyor.

NTV'de yayınlanan skandal görüntülerde çalışanların hem azarlandığı, hem de çöpe atılan biberleri ve etleri topladığı görülüyor. 

Görüntülerdeki işletme sahibi 'Müşteri eline sürmüyor, ağzıyla ısırmıyor niye çöpe atalım? Yıkayıp koyacağız'' derken çalışanlara da ''Burayı kendi yeriniz gibi görmediğiniz müddetçe ensenizdeyim. İzinlerinizi de iptal ediyorum'' diyor. 

Görüntülerin ardından zabıta ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. İlçe sağlık müdürlüğü ekipleri de ürünlerden numune topladı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
14.01.2022

Oralardaydım dedim ne oluyor acep :)) Kadıköy Ayla Tantuni migrosa dönmeden önceki sokakta mühür vurulmamış kapatılmamış. Yani az çok sokak lezzetlerinin temiz olmadığını biliyordukta bu nedir arkadaş adam ne yaptığını da saklamıyor açıkça gösteriyor dürüst mide bulandıran işletme. Çalışanına saygısı olmayanın müşteriye de saygısı olmaz, izinleri iptal edecekmiş hanzo.

Bende dışarıda kahvaltı yaparken bunu çok düşünürüm. Kahvaltının belki de yarısı çöpe gidiyor. İsraf hep. Bence porsiyonlar küçültülmeli her yerde.

14.01.2022

Dışarıda yemek yemeyen ben ve yüzümdeki gülümseme.

TÜM YORUMLARI OKU (7)